2012.02.21.@ 11.02

A legjobb Cosmo-kapucsínók

Rengeteg levelet kaptunk tőletek, hogy áruljuk el főszerkesztőnk, Johanna különleges, kókuszos kapcsucsínójának a receptjét! Mi pedig a szerkesztőség másik nagy kedvencét, az epres-fehércsokisat is megosztjuk veletek…

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legjobb Cosmo-kapucsínók

A Johanna-féle kókuszos kapucsínó:
Fél dl kókusztejet (bioboltban kapható) keverj össze fél dl normál tejjel, és forrald össze őket! Közben főzz 1 dl eszpresszót, keverj bele egy pici mézet vagy barnacukrot, és öntsd össze a tejjel. Végül készíts rá tejhabot, vagy ha nincs otthon tejhabosítód, tejszínhabbal tuningold fel, majd szórj a tetejére kókuszreszeléket! (Csokiimádók még egy kis étcsokit is reszeljenek rá.)

A Cosmo epres-fehércsokis tejeskávéja:
Ez egy szuperegyszerű recept: a hagyományos tejeskávédba dobj 2 kocka fehércsokit és várd meg, amíg felolvad (majd alaposan kutyuld össze). Ha ezzel megvagy, keverj bele egy kis kanál eperszirupot, és máris kész a bűnös élvezet!

Még a nap is jobban süt majd, ha ilyen finomságokkal kezded a napot!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend