2012.10.18.@ 00.10

Hű, de édes: pekándiós brownie

Már önmagában is imádjuk a Nutellát, de ha meg is spékeljük egy-két fincsi dologgal, egyszerűen ellenállhatatlan lesz!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hű, de édes: pekándiós brownie

Mi kell hozzá?
3 tojás
100 g ét- vagy tejcsokoládé-forgács
100 g NUTELLA®
150 g vaj
150 g finom szemcséjű kristálycukor
2 zacskó vaníliás cukor
80 g átszitált liszt
80 g pekándió

Így készítsd el:
1) Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra. A tepsit vajazd és lisztezd ki.
2) Egy késsel aprítsd fel a pekándiókat, és pirítsd meg zsiradék nélkül, forró serpenyőben.
3) A vajat gőz fölött olvaszd fel, add hozzá a NUTELLA®-krémet, és alaposan keverd ki.
4) Húzd le a tűzről, és keverjük bele a csokoládéforgácsot.
5) A tojásokat keverd habosra a cukorral. Add hozzá a csokoládés masszát, apránként szórd bele a lisztet. Add hozzá a pekándiót, és óvatosan keverd össze a tésztát.
6) Süsd 30 percig. Ha kihűlt, vágd kockákra, és ültess minden kockára egy-egy pekándiót.

Ha még több Nutellás édességre vágysz, kattints IDE!


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend