2015.11.13.@ 13.11

A karácsonyi reklám, amit látnod kell

Már november közepén karácsonyi lázban égsz? Akkor neked is az elsők között kell lecsekkolnod a Sainsbury’s áruházlánc legújabb karácsonyi kisfilmjét, ami egyszerre lett szupervicces és megható!

Tóth Beáta
33 Megosztás

Oszd meg a cikket

A karácsonyi reklám, amit látnod kell

Alig vártad, hogy végre idén is kijöjjön a John Lewis új karácsonyi reklámja, amit természetesen sikerült végig pityeregned? Akkor jobb, ha már most készíted a zsepit, mert a Sainsbury’s nevű áruházlánc is előrukkolt saját verziójával, ami legalább olyan aranyos lett, mint az eddigiek. A 3 perces videó főszereplője a Thomas család cicája, a mókás Mog, akinek sikerül néhány perc alatt teljesen tönkretennie a család karácsonyát, méghozzá néhány ügyetlen húzással. A kisfilmben még a tűzoltók is megjelennek, akik szinte már csak romokat találnak a ház konyhájában, Thomasék pedig természetesen teljesen összetörnek a katasztrófába fulladt szenteste miatt. Persze karácsonykor bármilyen csoda megtörténhet, amire a legjobb bizonyíték a reklám vége, amit viszont már a saját szemeddel kell látnod:

Címkék: advent cica dekoráció karácsony karácsonyi ajándék karácsonyi díszítés karácsonyi reklám mog ötletek saunsbury's ünnepi készülődés

Még több xmas_shopping