2015.11.13.@ 05.11

Elképesztő karácsonyfán ámul a világ

Ha azt hitted, már kipipálhatod az összes karácsonyi csodát a listádon, akkor itt az ideje, hogy újra engedd magad elvarázsolni, most ugyanis elhoztuk neked a világ legkülönlegesebb karácsonyfáját.

Tóth Beáta
31 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elképesztő karácsonyfán ámul a világ

Igazi karácsonyi manó vagy, aki november közepére beszerzi az összes karácsonyi ajándékot, miközben októbertől szigorúan Michael Bublé karácsonyi számaival hangolódik? Ha emellett a Disney animációkat is imádod, akkor a londoni St. Pancras állomás most maga lenne számodra az Xmas mennyország. Képzeld, a pályaudvaron csütörtök reggel már fel is állították a karácsonyfát, az ötletgazdák ezúttal azonban nem éppen a klasszikus megoldásokra szavaztak. Méretes fenyő és világító izzók helyett ugyanis egy gigantikus karácsonyfa-tornyot építettek, méghozzá Disney-figurákból.

??

@christianaalui által közzétett fénykép, 2015. Nov 12., 03:01 PST

 

Az olyan nagy klasszikusok mellett, mint az Oroszlánkirály vagy Aladdin, helyet kapott Mickey egér, Ariel és Hófehérke is, de a legújabb mesék hősei is felkerültek a toronyra a netezők legnagyobb örömére, a monstrumról készült fotók pedig pillanatok alatt bejárták a világot, méghozzá hatalmas sikert aratva.

disney-karácsonyfa-cosmopolitan

Na, neked sikerült felismerned az összes szereplőt?

Címkék: advent dekoráció disney karácsony karácsonyfa karácsonyi ajándék karácsonyi díszítés ötletek ünnepi készülődés

Még több xmas_shopping