2015.12.01.@ 14.12

A karácsonyi reklám, amin mindenki sír

Ha azt hitted, idén már nem jöhet több megható karácsonyi kisfilm, akkor bizony tévedtél, egy német cég ugyanis mostanra tartogatta az év legnagyobb dobását!

Tóth Beáta
8 Megosztás

Oszd meg a cikket

A karácsonyi reklám, amin mindenki sír

Ahogy közeledik a karácsony, egyre több cég rukkol elő aranyos vagy épp könnyfacsaró karácsonyi reklámmal. Az év legjobban várt videója egyértelműen a John Lewis áruházlánc reklámja volt, de legalább ennyire megható a Sainsbury’s kisfilmje, aminek főhőse, a szupercuki Mog cica majdnem tönkreteszi a Thomas család karácsonyát (ilyenkor persze minden csoda megtörténhet, így a sztori is happy enddel végződik). Persze a spanyolok sem maradhattak ki az ünnepi animáció-maratonból, ők egy szívszorító lottóreklámmal szálltak be a versenybe.

Néhány napja azonban egy minden eddiginél meghatóbb reklám járta be a netet, amivel biztosan nem tudsz majd betelni. A szinte már megrázó kisfilmet, ami után mindennél jobban értékeled majd a szeretteidet, a német EDEKA áruházlánc készítette, az ötletgazdák pedig egyáltalán nem finomkodtak, ami az üzenetet illeti. A sztori főszereplője egy idősödő bácsi, aki a karácsonyi készülődés kellős közepén kapja a hírt, hogy gyerekei idén sem tudnak ellátogatni hozzá az ünnepek alatt. A nagypapa viszont elképesztő dolgot talál ki, hogy végül mégis összehozza a családot. A történet végét pedig már tényleg a saját szemeddel kell látnod! Egy biztos: mielőtt elindítod a videót, készíts magad mellé egy hatalmas csomag zsepit!

Címkék: advent dekoráció edeka karácsony karácsonyi ajándék karácsonyi díszítés karácsonyi reklám ötletek ünnepi készülődés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több xmas_shopping