2015.12.08.@ 10.12

A világ legnagyobb mézeskalács háza

Az ehető mézeskalács házikó végre már nem csak a mesében létezik, hiszen most megalkották az élő változatát is, amitől tutira leesik majd az állad!

Jeney Andi
40 Megosztás

Oszd meg a cikket

A világ legnagyobb mézeskalács háza

Fogadjunk, hogy gyerekkorodban téged is teljesen elvarázsolt a híres mesebeli ehető ház, amiben minden édességből állt! Bár a karácsonyi sütögetésben biztosan te is elkészítetted már a mini változatot, egy extra nagy, emberméretű verzió azért mégiscsak más, igaz? Ezt San Franciscóban is pont így gondolták, ezért most egy hatalmas, ehető csodáházat építettek fel. A Fairmont Hotelben, ahol a 6,7 méter magas házikó helyett kapott, már novemberben kiállították a remekművet, de a nagy nap, amikor végre meg is lehetett látogatni, csak nermég jött el. Sőt, a házat nem csak kívül-belül lehet megnézni, de bizonyos részeibe még bele is lehet kóstolni.

óriás-mézeskalács-ház-cosmopolitan

A csodakunyhót készítő cukrászmester pedig tényleg mindent megtett azért, hogy elképesztő látványosságot hozzon létre, hiszen összesen 8000 ezer darab mézeskalácsot, rengeteg cukormázat és több száz cukorkát, sütit és játékot használt fel hozzá. A belsejében ráadásul igazi játszóház és csodaszép karácsonyi díszek várják a gyerekeket, na és persze a felnőtteket.

óriás-mézeskalács-ház-cosmopolitan

óriás-mézeskalács-ház-cosmopolitan

Neked hogy tetszik?

Címkék: a világ legnagyobb mézeskalácsa advent christmas karácsony mézeskalács házikó ünnepi készülődés xmas

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több xmas_shopping