2015.12.13.@ 10.12

Rémisztő mézeskalács házon ámul a net

A mézeskalácsházról eddig neked sem a félelmetes jelző ugrott be elsőnek, igaz? Akkor csekkold a következő képeket, mert ezen garantáltan meg fogsz lepődni!

Debreceni Andrea
5 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rémisztő mézeskalács házon ámul a net

Emlékszel még, hogy Christine McConnel Halloweenkor hátborzongató szörnyeteggé alakította át a szülei otthonát? Ha az tetszett, akkor ezt is imádni fogod! A fiatal fotós ugyanis ismét belendült, és karácsonyi díszbe öltöztete az épületet, de persze egyáltalán nem a megszokott módon! Az elkészült életnagyságú mézeskalácsház ugyanis inkább illik egy Tim Burton filmbe, mint egy cuki ünnepi mesébe! Főleg éjszaka…

rémisztő-mézeskalácsház-cosmopolitan

A ház kicsit sem lett bájos vagy melegen hívogató, a kertben ugyanis mézeskalács sírok állnak, a falakon riadt bábuk kiabálnak. Ráadásul, ha közelebbről megnézed, azt is látni fogod, hogy a ház foglyul ejtette Jancsit és Juliskát!

rémisztő-mézeskalácsház-cosmopolitan

rémisztő-mézeskalács-ház-face-cosmopolitan

Christine egyébként most is mindent saját maga készített el, és a munkálatokról még néhány izgis fotót is megosztott. Ezeket nézve pedig egészen biztos, hogy ismét rengeteget dolgozott a karácsonyi horror-házzal.

rémisztő-mézeskalácsház-cosmopolitan

Ezek után már alig várjuk, hogy legközelebb mit talál ki!

Címkék: advent christine mcconnel christmas életmód karácsony lifestyle rémisztő mézeskalácsház trendi csajos dolgok ünnepi készülődés xmas

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több xmas_shopping