2015.12.14.@ 11.12

Celine Dion és Michael Bublé közös dalát meg kell hallgatnod!

Már csak pár nap van karácsonyig, de te már hetek óta ünnepi lázban égsz? Ha meghallgatod Michael Bublé és Celine Dion közös számát, tutira még jobban várod majd az év legszuperebb napját!

Kovács Gréta
33 Megosztás

Oszd meg a cikket

Celine Dion és Michael Bublé közös dalát meg kell hallgatnod!

Karácsonykor ugye neked is Michael Bublé lemeze megy nonstop a lejátszódban? Akkor biztosan te is nagyon örültél legújabb számának, a The More You Give-nek, ami ráadásul szuperpörgős is! Most pedig egy újabb gyöngyszemmel kápráztatta el a fanokat a dögös énekes saját karácsonyi show-jában, a Michael Bublé’s Christmas in Hollywoodban. Ráadásul nem is egyedül lépett színpadra, egy közös szám erejéig ugyanis a csodás hangú Celine Dionnal duettezett.

A különleges és nagyon megható produkció során a Happy Xmas (War Is Over) című számot adta elő a zseniális páros. Bár a dal egyébként is gyönyörű, ezúttal még a kevésbé érzékeny lelkűek szemébe is könnyeket csalt, hiszen nem titok, hogy a 47 éves énekesnő idén ünnepli utolsó karácsonyát férjével, a rákkal küzdő René Angelivel. Így nem meglepő, ha az énekesnő minden lehetőséget megragad, hogy gyönyörűvé varázsolja szerelme utolsó napjait. A fellépés előtt egyébként pont azt nyilatkozta Celine, mennyire izgul, hiszen még 1998-ban vették fel ezt a számot, azóta pedig nem gyakran énekelte közönség előtt. A végeredményt neked is hallanod kell, de készülj, mert biztosan nem bírod ki könnyek nélkül.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több xmas_shopping