2015.12.17.@ 10.12

Karácsonyi ajándékötletek: a legjobb társasjátékok felnőtteknek

Szeretnéd egy menő társasjátékkal megajándékozni a barátnődet, a szüleidet vagy a pasidat, de nincs újabb ötleted az Activitynél vagy a Twisternél? Akkor találd meg velünk az igazit!

Kovács Brigitta
21 Megosztás

Oszd meg a cikket

Karácsonyi ajándékötletek: a legjobb társasjátékok felnőtteknek

Bevállalós haveroknak

A Buliszervíz társasnak biztos minden partiarc örül majd, mert feldobják még az ellaposodott házibulikat is! A dobozban kétféle kártya található: vagy vicces feladatokat kell végrehajtani a hangulatkártyákkal, vagy kicsit durvább – cikis és akár erotikus utasításokat – a bevállalós kártyákkal. A cél, hogy a játékosok minél több Buli Dollárt gyűjtsenek össze, és a győztes az este legnagyobb királya legyen! Nem akarjuk elspoilerezni a feladatokat, de lufi, ping pong labda és gyufásdoboz is van a csomagban, szóval bőven lesz min nevetni!

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

Az okoska húgodnak

Gyorsan vág a tesód esze? Akkor hadd tesztelje le! Az 5 másodperc 3 válasz nevű pörgős és gondolkodtató társas lényege az, hogy a játékosok a kártyán lévő kérdésekre három dolgot válaszoljanak meg 5 másodperc alatt. Vicces lesz a testvéreddel versenyeznetek, ki vágja rá kapásból a 3 filmcímet, 3 filmhőst vagy 3 piros színű dolgot!

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

Lelkizős estékre

Gyakran dumáltok arról a lányokkal, hogy mitől vagytok igazán boldogok? Akkor a Lélekpillangó társast ki kell próbálnotok! Különböző szituációkban választhatjátok majd ki, hogy éppen mi tesz benneteket boldoggá. A kulcs az egymásra hangolódás, mivel a többi játékos is akkor kap pontot, ha az osztó eltalálja, melyik lapot választották. A játék végére biztosan közelebb kerültök saját magatokhoz, és túl lesztek egy-két komoly beszélgetésen.

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

Családi ebédekhez anyunak, apunak

A Dixit akkor a legszórakoztatóbb játék, ha sokan vagytok: mindenki kap a kezébe hat kártyát, rajtuk festményekkel. A kezdőjátékos kiválaszt a kezében levők közül egyet, kitalál hozzá egyetlen mondatot, amely szerinte a képre jellemző, de nem túl nyilvánvaló. Aztán mindenki megpróbálja eltalálni, amelyikre szerinte illik a leírás. Mikor felfeditek egymás előtt a lapotokat, kiderül, hogy a családtagok mennyire másként gondolkodnak és asszociálnak, mint te.

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

A gyerekkori barátnődnek

Meglepődnél, ha tudnád, hogy mit gondolnak rólad a barátaid valójában… A Good friends társas különösen akkor vicces, ha már évek óta jóban vagytok, és szerintetek már nem tud senki újat mondani magáról! A játékidő alatt mulatságos és váratlan dolgok kerülnek felszínre: gyakran elképesztő, sőt, zavarba ejtő milyen tulajdonságokat és szokásokat gondoltok egymásról! Na kíváncsi vagy?

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

Ha a pasidat is elkapta a Star Wars-láz

Biztos, hogy totál odalesz a Star Wars: Birodalom vs Lázadók társasért! Mondjuk azt is borítékolhatjuk, hogy a haverjai is többet fognak nálatok lógni ezután, és együtt küzdenek majd a Galaxis sorsáért. A játékosok űrhajókat irányíthatnak, különböző hősöket fogadhatnak fel, és a háború kulcsfontosságú pillanataiban túl kell járniuk az ellenfelük eszén.

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

Szerezzétek meg a Vastrónt!

Nagy Trónok harca rajongó az öcséd? Akkor két játék is szuper ajándék lehet a fa alatt. A Trónok harca: Westerosi intrikák egy gyors kártyajáték 2-6 játékos számára, akik a Hét királyság Vastrónjáért versengenek. Próbáljatok minél hatékonyabban, minél több kártyát kijátszani a kezetekből úgy, hogy a forduló végére ne maradjon lap a kezetekben.

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

A legújabb Trónok harca társas, a 2. kiadásban a játékosok Westeros nagy házait irányíthatjátok a Vastrónért folyó harcban. Diplomáciával és ravaszsággal szerezhetitek meg a befolyást az országban. Miközben seregeket irányítotok, erőforrásokat gyűjtötök a közelgő télre, és megpróbáljátok visszaverni az ellenséges támadásokat.

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

Játék huncut estékhez

A Hátsó gondolatok társasjátékban a piszkos fantáziátok „kikapcsolásával” kell feladványokat megfejtenetek. Körülírások, vagyis nyomok alapján találgatjátok majd a megfejtéseket, akárcsak egy kvízjátékban – itt azonban sokkal sikamlósabb a téma. Olyan dolgokat is megtudhatsz a párodról, amik akár évek alatt sem derültek ki, miközben sokat nevettek majd azon, hogy mennyire igaz: „rossz az, aki rosszra gondol.” Merthogy a pikáns leírások sokszor ártatlan kifejezéseket rejtenek…

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

Az első közös karácsonyotokra

A Páros Játszma – Ismerkedj okosan! egy vidám párismereti társas, amivel kétféle módon is játszhattok: baráti társasággal közösen, vagy kettesben. Valójában egy szerelmi vetélkedő, sok jópofa, provokatív vagy meglepő kérdéssel – ha előre tudjátok a párotok válaszát, mert jól ismeritek őt, akkor gyorsan haladhattok a győzelem felé. Ha nem, akkor viszont játék közben sok minden kiderülhet róla…

társasjáték-ajándék-karácsony-cosmopolitan

Címkék: advent ajándékötlet bulira felnőtteknek karácsony karácsonyi ajándék társasjáték ünnep

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több xmas_shopping