2015.12.19.@ 15.12

Már 7 millióan látták ezt a karácsonyi videót

Egy amerikai család azzal robbantotta fel a netet, hogy a házuk karácsonyi fényeit a Let It Go ritmusára állították be! Ha te is karácsony fan vagy, és imádod a Jégvarázst is, ezt látnod kell!

Debreceni Andrea
22 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már 7 millióan látták ezt a karácsonyi videót

Nyugi, nem csak te várod annyira az ünnepet, szinte az egész világ karácsonyi lázban ég. Alison Ingebrigtsen-Siewert például 12 karácsonyfával készül a szentestére, még úgy is, hogy már két hónappal korábban neki kell kezdenie a díszítésnek, hogy időben végezzen. De valószínűleg még rajta is túltesz az az ausztrál férfi, aki egy 21 méteres karácsonyfát összesen 518838 izzót tartalmazó fényfüzérrel dekorált ki. Ezzel övé lett a világ legfényesebb karácsonyfája, amivel még a Guiness Rekordok könyvébe is bekerült!

De nem csak ők rajonganak a karácsonyért, képzeld, egy amerikai család is minden évben nagy lendülettel készül az ünnepre és az egész házukat feldíszítik. John Stormék legutóbb is nagyon kitettek magukért, szinte nem volt olyan milliméter a házon, és a kertben, ami ne világított volna. Ráadásul az egészet úgy csinálták meg, hogy a fények a Jégvarázs zenéjére, a Let It Go-ra ritmusosan villogjanak! A látványt a Storm család egyébként hónapokig tervezte, de megérte, mert a végeredmény egyszerűen szuper lett, most pedig te is lecsekkolhatod!

Ugye milyen jó? Csak egyet nem értünk, hogy kerül a kaktusz a képbe?

Címkék: advent Jégvarázs karácsony karácsonyi díszítés karácsonyi fény karácsonyi videó let it go ünnep videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több xmas_shopping