2015.12.23.@ 10.12

A férfi, aki Mikulásnak képzeli magát

Úgy néz ki, hogy a Mikulás mégiscsak létezik, egy amerikai férfi és felesége ugyanis az év minden egyes napján mesebeli életet él.

Kárász Klaudia
48 Megosztás

Oszd meg a cikket

A férfi, aki Mikulásnak képzeli magát

A 74 éves Jim Fletcher pocakjával, szemüvegével, hosszú ősz hajával és szakállával tökéletes Télapó alkat. A már nyugdíjba vonult idős mérnök azonban egyáltalán nem elégedett meg annyival, hogy hasonlít a gyerekek kedvencére és évente csak egy rövid időszakra kapja magára a piros jelmezt. Jim ezért jó pár évvel ezelőtt eldöntötte, hogy örökre Mikulásként fog élni, nem csak decemberben, de az év minden egyes napján.
A fura vágyát megosztotta a feleségével is, aki belement a dologba és az egész házukat Mikulás otthonná alakították át. A házaspár így egész évben rénszarvas figurák, műanyag hóemberek, karácsonyi gömbök és csillogó-villogó fények között él pirosra festett házukban, ahol még a konyhai eszközökön át a legapróbb részletekig is minden ebben a színben pompázik.

élő-mikulás-cosmopolitan

élő-mikulás-cosmopolitan

De ez még egyáltalán nem minden, hiszen Jim az összes hétköznapi ruhájától is megszabadult és kizárólag Miki-stílusú cuccokat hajlandó viselni, nem csak télen, de nyáron is. A szokásos télapós szerkók mellett az öltönyei, strandnacijai, nyári szettjei, cipői, kalapja, de még a kondiszerkója is mind-mind pirosak. Mr. és Mrs. Claus (így hívják őket a helyiek) pedig különleges életmódjával igazi szupersztárnak számít Texasban, ahol szinte minden rendezvényre meghívják őket.

élő-mikulás-cosmopolitan

élő-mikulás-cosmopolitan

Sőt, Jim nem csupán a saját kedvéért változott át, hiszen több jótékonysági szervezethez is csatlakozott, ahol árva és szegénységben élő gyerekek kívánságait hallgatja meg és teljesíti. A gyerkőcök pedig természetesen odáig vannak a cuki 365 napban üzemelő Mikulásért.

élő-mikulás-cosmopolitan

Ugye milyen aranyos?

Címkék: advent christmas igazi mikulás karácsony mikulás ünnepi készülődés xmas

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több xmas_shopping