Habfürdő

Szerző: Vásárhelyi Réka

Habfürdő

Kategória:

Az év legdizájnosabb blogja

Néhány szó a blogról és magadról:

Hiszek A Boldogságban! Ez a blogom mottója, és ez az enyém is. Ahogy ott is írom, Nő vagyok. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én. Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni…
Ebből a sok “szerepből” inspirálódom, és írom a blogom mindenkinek, aki olvassa. Másnak nem is nagyon tudnám :). Remélem, hogy inspirálhatok, elgondolkodtathatok vagy csak szórakoztathatok másokat is a blogomon keresztül. És főként remélem, hogy olvasóim Hisznek A Boldogságban, mert másképpen igencsak nehéz.

Mire vagy büszke a blogoddal kapcsolatban, és mi az, ami miatt egyedülálló a blogod?

Egy blogger írta rólam: ” Mikor Réka oldalára kattintottam, azonnal feltűnt, hogy mennyire kifinomult a megjelenése. Kevesen vágnak neki úgy a blogger létnek, hogy első pillanattól saját domain névvel és tökéletes design felülettel rendelkeznek. A Habfürdő egy tudatosan felépített, megtervezett oldal, ahol rendszeres rovatokkal találkozhatunk…. A Habfürdő a „megszületésének” pillanatában már egy márka volt.” (Életem Morzsái blog, Hanna)
Ha csak ő az egyetlen aki így látja, nekem már akkor is megérte! Amikor elindítottam a Habfürdőt, célom volt olyannak megteremteni, amilyennek Hanna látja. Egyediségét pedig pontosan ez adja.

A blogot itt éred el: Habfürdő

Még több

digital-divas