2016.11.28.@ 11.11

Zseniális a H&M karácsonyi reklámja!

Képzeld, a svéd divatmárka idén egy hatalmas meglepetéssel készült neked! A 2016-os Holiday kampány rövidfilmjét ugyanis a világhírű Wes Anderson rendezte, a főszereplője pedig Adrien Brody!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Zseniális a H&M karácsonyi reklámja!

A H&M minden évben igyekszik egy extra sztárkollekcióval előrukkolni, a karácsonyi szezonban pedig még inkább szeretnék a vásárlókat egy-egy különleges ötlettel megajándékozni. Így tavaly például az ünnepi kampányuk arca a popkirálynő, Katy Perry volt, aki még egy dallal és videó klippel is készült a márkának. A H&M-nek viszont idén sikerült egy még ennél is hatalmasabb ötlettel meglepnie a rajongókat, a 2016-os Holiday kampány kisfilmjét ugyanis a világhírű rendező, Wes Anderson álmodta meg. És ez még nem minden, a főszerepet ugyanis Adrien Brody játssza!

A film egy expressz vonat magányos utasait mutatja be, akik szeretnének hazaérni, hogy a családjukkal tölthessék az ünnepeket, de a téli időjárás sajnos változtat a terveiken. „A téli vonatút Wes Anderson rendezésében tökéletes díszlet a H&M ünnepi kollekciójában található darabok kellemes és hordható eleganciájához. A kollekcióval azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy az ünnepeken is bátran keverhetjük a hétköznapit az elegánssal, így amellett, hogy ünnepi hangulatba kerülünk, kényelmesen is érezzük magunkat a szeretteinkkel töltött idő alatt” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M vezető tervezője és kreatív igazgatója. Adrien Brody pedig így nyilatkozott a videóról: „Ez a történet arról is szól, hogy a világon ebben az időszakban mindenkinek jól esik az ölelés, még akkor is, ha az egy idegentől jön.”

Most pedig csekkold le te is a kisfilmet, mert ettől garantáltan karácsonyi hangulatba kerülsz!

Címkék: 2016 holiday adrien brody christmas divat h&m handm kampány karácsony karácsonyi reklám reklám trend wes anderson xmas

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Ajándéktipp