15 perc edzés, -1 ruhaméret

Mi a közös Rosie Huntington-Whiteley-ban és Elle Macphersonban azon kívül, hogy világhírű topmodellek? Mindketten a vadiúj fitneszőrülettel, a Bodyismmel tartják magukat szuper formában!

15 perc edzés, -1 ruhaméret

Odavannak a celebek az ausztrál sztáredző, James Duigan extra hatékony programjáért, ami két hét alatt ígér szálkás, formás alakot! Ráadásul az edzésre elég hetente négy-öt alkalommal mindössze 15 percet szánnod. A tornához egy igazán tápanyagdús, egészséges étrend is párosul, ami szerencsére nem a kalóriák számolgatásán alapszik… A Bodyism hihetetlenül rövid idő alatt lett a sztárok kedvence, a Twitteren pedig jelenleg ez a legnépszerűbb edzés. A lényege, hogy kihozd a testedből a maximumot, és az adottságaidtól függően a lehető legjobb és legszebb állapotba hozd! Valószínűleg azért imádja olyan sok mindenki, mert a legelfoglaltabbak is lazán beilleszthetik a mindennapjaikba, az étrend pedig könnyedén betartható, hiszen nincs szigorú, önsanyargató szabályokhoz kötve.

Ha tehát az a célod, hogy szexisebbé, feszesebbé és tónusosabbá válj a nyárra, válaszd a Bodyismet! Az ed-zés csupán hat nagyon hatásos gyakorlatból áll, amit Duigan és a fitnesz szakértői fejlesztettek ki: az egész testet alaposan megmozgatja, és hamar elérheted vele a vágyott eredményeket. A lényeg, hogy nyárra már biztosan csúcsformában leszel!

A cikk folytatását keresd a 2013. április Cosmóban!

Még több

aktualis