2013.03.13.@ 10.03

A Panda az új Bagoly

Észrevetted, hogy amerre csak nézel, mindenhol a szuperédes fekete-fehér mackók virítanak? Nem semmi, de a pandák ügye-sen letaszították a rókákat és baglyokat a divatdobogóról! És te tudod, hogyan kell őket úgy hordani, hogy az ne legyen túl sok?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Panda az új Bagoly

Tavaly még a ragyogó szemű baglyok néztek vissza rád az üzletek polcai-ról, viszont idén egy jól irányzott kung-fu rúgással ütötte ki versenytársát a pandamaci – és olyan makacsul tartja a pozícióját, mint aki soha többé nem akar kimenni a divatból. A sztárok között Katy Perry, Demi Lovato is rajonganak érte: a gardróbjuk tele van pandás sapikkal és szoknyákkal, sőt Katynek még a mobiltokja is ilyen. Ha szétnézel a webshopokban, találsz medvés párnát, táskát, körömmatricát és persze parfümöt is. Azon talán már meg sem lepődsz, hogy volt olyan China Fashion Week, ahol pandának öltözött modellek mutatták be az egyik tervező ruháit, de az már nekünk is sok, hogy a gazdik sokszor pandákra festetik a kutyuskákat. Honnan indult ez az őrület – és mit tehetsz, ha minden ellenkezésed ellenére neked is bejön a trend, azonban nem akarsz giccsesen kinézni pandacuccokban? Természetesen kikértük egy szakértő véleményét is!

És jött a szomorkás tekintet…

„A pandamánia Kínából ered, ahol már több éve a legnépszerűbb állatoknak számítanak – mondja Juhász Luca stylist. – Imádják, és nemcsak azért, mert igazi nemzeti jelkép (Kínán kívül sehol máshol nem őshonos a faj), hanem azért is, mivel a veszélyeztetett állatok hivatalos nagykövete, és persze imádnivaló a testéhez képest túl nagy fejével és a szomorkás tekintetével.”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis