A szakítás oka: szerelem

A legszebb dolog, amit csak mondhatsz egy srácnak, mégsem biztos, hogy szuperromantikus lesz a reakciója.Persze nagy eséllyel elkerülheted a szerelmi malőrt, ha odafigyelsz pár dologra!

A szakítás oka: szerelem

Minden olyan tökéletesnek tűnt. Egymás szemébe néztetek, a szíved vadul kalapált, a fiú elmosolyodott, és ettől úgy elöntött az érzés, hogy nem tudtad tovább magadban tartani, és kimondtad: „szeretlek”. Egy pillanat múlva már te is érezted, hogy fordulóponthoz érkezett a kapcsolatotok. Csak sajnos nem úgy, ahogy a filmekben, mert a srác ahelyett, hogy letérdelt volna eléd, és egy mámorító „én is” kíséretében előkapott volna a zsebéből egy gyémántgyűrűt,
ő inkább némán hallgatott.

A stewardessként dolgozó Petra (28) tudja, miről van szó: ő és pilóta pasija, Andris (31) három hónapja voltak együtt, amikor a fenti jelenet lejátszódott köztük. A hosszú, kínos csend, ami a lány vallomását követte, olyan érzés volt, mintha Petra egy jéghegynek ütközött volna. „Annyira biztos voltam abban, hogy minden rendben van közöttünk, de amikor kimondtam azt a szót, láttam rajta, hogy összezavarodott, és legszívesebben valahol egészen máshol lenne. Nemcsak csalódott voltam, hanem iszonyú megalázónak is éreztem, ami történt.” Nem csoda, hogy a fagyos szitu után a kapcsolatuk sorsa ugyanez lett, mint a Titanicé: szépen lassan süllyedni kezdett lefelé. Vajon meg lehet előzni az ilyen tragédiát, és fel lehet készülni a nagy vallomásra úgy, hogy a szíved épségét előre bebiztosítsd? A jó hír az, hogy igen, csak figyelj pár dologra!

A folytatást keresd a júliusi Cosmopolitan 76. oldalán!

Még több

aktualis