A kedvenc sikersztorink: Nanushka New  Yorkban

A Nanushka évek óta az egyik legmenőbb hazai fashionbrand, és nemcsak Magyarországon, de világszerte is hódít. Sőt nemrég még New York-ban is bemutatkozott a márka!

A kedvenc sikersztorink: Nanushka New  Yorkban
galéria

A kedvenc sikersztorink: Nanushka New  Yorkban

A kedvenc sikersztorink: Nanushka New  Yorkban

Fotó megosztása:

A Nanushka alapítója és dizájnere, Sándor Szandra a London Col­lege of Fashionben tanulta a divattervezést, és már gyerekkorában bele­szeretett a ruhákba édes­anyja üzletében. Az első boltot a Budai Vár aljában nyitotta 2005-ben, de ma már Ázsiában, Ausztráliában, Amerikában és Európa több pontján is megvásárolhatók a csodás Nanushka-ruhák. Elcsíptük Szandrát egy villáminterjúra, hogy elárulja nekünk, melyek a szezon legtrendibb darabjai, honnan merít ötleteket, és mire készül mostanában!

Idén ősszel New Yorkban jártál a Fashion Weeken. Milyen trendeket láttál, amelyek nagy kedvenceid lettek és inspiráltak is?
Tetszettek a sportos lifestyle darabok, a térd alá érő hosszak és a rövid felsők. Az is megfogott, hogy a fehér szín dominált, és szuperül kombinálták az áttetsző-nem áttetsző anyagokat egy ruhadarabon belül.

Nemcsak nézelődni utaztál ki, de az új kollekciódat is népszerűsítetted, hiszen kint megvásárolhatók a ruháid. Milyen visszajelzéseket kaptál róluk?
Nagyon pozitív volt a fogadtatás! Sok buyernek az volt a véleménye, hogy nálunk tényleg mást látnak, mint a többi márkánál. Annak ellenére, hogy a főbb trendek a mi kollekciónkban is megfigyelhetőek, mégis van egy saját stílusa a vonalnak és a márkának egyaránt. A kézzel rajzolt selyem printjeinknek pedig hihetetlenül nagy sikere van!

Szerinted mi az a darab ebben a szezonban, ami semmiképpen nem hiányozhat egy menő csajszi gardróbjából?
A klasszik kerek nyakú, passzés ujjú pulcsi. Nem feltétlenül kell kötöttnek és igazán vastagnak lenni, lehet nyári anyagból is, mert a fazon a lényeg.

A rucik mellett kiegészítőket is tervezel, legutóbb például a Samsungnak készítettél egyedi telefontokokat, amelyeket népmesék inspiráltak. Miért pont a mesék?
Mert szeretem a mesék szimbolikus és titokzatos világát.

A telefontokok mellett van esetleg olyan új terület, ahova szeretnél még betörni?
Előbb-utóbb jó lenne majd egy erőteljesebb kiegészítő vonalat indítani a Nanushkának. Sőt a férfi ruhák is rettentően izgatják a fantáziámat.

Még több

aktualis