2013.11.15.@ 10.11

A fiúk és az ajándékgén

Mit szólsz ahhoz a felméréshez, hogy a pasik 90%-ából hiányzik az a gén, ami az ajándékozásért felelős? Ja, hogy te sem lepődtél meg az eredményen? Akkor most tudd meg, mit gondolnak erről a srácok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A fiúk és az ajándékgén

Ismerős a következő szitu? A pasid lelkesen átadja az ajándékát a fa alatt, lászik rajta a hiperizgatottság, és el is mondja: biztos benne, hogy odaleszel a meglepiért. Fogadjunk, hogy te arra a gyönyörű köves fülbevalóra tippelsz, amit a múltkor mutattál neki egy kirakatban, de ehelyett valami fura kütyüt találsz a dobozban… Nem te vagy az egyetlen, akinek a szerelme képtelen beszerezni a tökéletes meglepetést. Ezért kifaggattunk néhány srácot, miért okoz nekik problémát az ajándékozás, és mit találtak ki arra, hogy aztán mégis célba érjenek. Annyit azért előre elárulhatunk, hogy mi igazán nagyra értékeljük az igyekezetüket!

Túl nagy, vagy túl kicsi?
„Ha veszek a csajomnak egy csini rucit vagy fehérneműt, de nem találom el pontosan a méretét, biztosan ráfázom. Mert ha egy kicsit is nagyobb lesz, akkor azt hiszi, hogy kövérnek tartom, ha itt-ott szorít, akkor meg azon akad ki, hogy nem fér bele. Én eddig akárhányszor próbáltam valami szuper ajándékkal meglepni az aktuális barátnőmet, sosem sikerült megütnöm az ő mércéjét, pedig nagyon igyekeztem. Folyton azt hallgattam, hogy a barátnők pasijai milyen szuper meglepetésekkel állnak elő, és hogy lehetnék kreatívabb. Háááát, köszi szépen… Úgyhogy én újabban felhívom a csajom legjobb ba- rátnőjét, és tőle kérek tippet, ő úgyis mindig képben van.” Attila, 26

A cikk folytatását keresd a decemberi Cosmo 56. oldalán!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis