2014.04.11.@ 14.04

Herceg-GPS: Keresd meg a pasilelőhelyeket!

Megelégelted, hogy hiába várod lelkesen a Nagy Őt, mégsem hajlandó bekopogtatni az ajtódon? Akkor itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást, és te legyél az, aki megteszi az első lépést! Többé már az sem kérdés, merre indulj…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Herceg-GPS: Keresd meg a pasilelőhelyeket!

Kérek egy kulcsot!

Hallottál már azokról a bulikról, amiket kifejezetten az elfoglalt szingliknek hirdetnek meg? Egy ilyen partin találkozott Petra (24) is a szerelmével, Ákossal.
“Igazából egyáltalán nem akartam szinglibuliba menni, őrültségnek tartottam, de a barátnőim elrángattak, mert akkor már több mint egy éve nem volt normális pasim – meséli a lány. – A helyszínen minden csajszi kapott egy kis lakat nyakláncot, a srácok pedig hozzájuk való kulcsokat, és az egész este arról szólt, hogy a párunkat kerestük. Így találkoztam Ákossal is, akivel rögtön megtetszettünk egymásnak. Persze a kulcsa nem passzolt a lakatomhoz, de ezt ő nem akarta annyiban hagyni. Többször is odajött hozzám a buliban, hátha mégis össze tudjuk dugni őket, és ezen sokat röhögtünk! Végül elkérte a számomat, azóta meg az igazi kulcsa a közös lakásunk ajtaját nyitja ki.”

A Cosmo tippje:
A szervezett szinglibuli akkor lesz a kedvenced, ha könnyen fel tudsz oldódni és szívesen kezdeményezel. Fontos, hogy érkezz időben! Ha akkor esel be a buliba, mikor már mindenki túl van egy-két kör italon, kevesebb esélyed lesz arra, hogy bárkivel is normálisan elbeszélgess.

Közös ötletelés

A szakmai konferenciákban az (is) szuper, hogy gyorsan lehet találni közös beszédtémát a férfiakkal, hiszen hasonló az érdeklődésetek.
“Andrissal egy online marketing tréningen találkoztam, ahol először alaposan összevitatkoztam vele egy hirdetési stratégiával kapcsolatban. Azonnal tudtam, hogy nekem ez a pasi kell! – meséli Lilla (26). – Az előadás végén csoportokba osztottak bennünket, ahol egy csapatba kerültünk. A feladatok megoldása közben számomra rögtön kiderült, hogy szuperül tudunk közösen ötletelni, és ez bejött. A számomat is gond nélkül megadhattam neki, mert mindenki névjegyet cserélt. Mondjuk másnap azért nagyon izgultam, hogy vajon felhív-e!”
A srác már a következő nap jelentkezett, azóta pedig gyorshívón van Lilla száma, hiszen együtt járnak.

A Cosmo tippje:
Egy szakmai konferencián legyél nyitott és érdeklődő. Nyugodtan kezdj el beszélgetni a melletted ülőkkel (persze főleg azokkal, akik a helyes pasi közelében vannak), és kérdezd meg őket, hogy mi a véleményük az elhangzott előadásokról. Ne lógj a telefonodon! Az állandó pötyögést erre a napra jobb felfüggeszteni, hiszen nemcsak a szakmai infókat fogod elszalasztani, de a körülötted lévő srácokat sem veszed észre!

A cikk folytatását a májusi Cosmo 86. oldalán találod!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis