2014.05.13.@ 10.05

Engem mindig megcsalnak!

Miéééért velem történik ez már megint? Mit rontottam el újra? Hogyhogy nem vettem észre, hogy ez a pasi is olyan, mint a többi? Ahelyett, hogy ezekkel a kérdésekkel kínoznád magad, inkább derítsd ki, mit csinálj másként, hogy soha többé ne fordulhasson elő veled hasonló.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Engem mindig megcsalnak!

Mehetsz, macsó!

„Én tényleg egy pasimágnes vagyok, csak valahogy folyton a hűtlen, megbízhatatlan fiúkat vonzom be – kesereg
a huszonöt éves Réka. – Nem tehetek róla, az olyan srácok tetszenek, akik tele vannak önbizalommal, leszólítanak, és lazán elkérik a számom. Persze utólag mindig kiderül, hogy csak azért őstehetségek ebben, mert már milliószor gyakorolták más lányokon. Sosem vesznek igazán komolyan, és nem törődnek az érzéseimmel, hiszen fél szemmel állandóan más csajokra vadásznak. A rossz tapasztalatok miatt ma már gyanakvó vagyok, és nem szívesen ismerkedem; az én típusom sajnos kódoltan hűtlen.”

És te tudod, mit akarsz?

Bár Réka a férfiakat hibáztatja azért, mert mindig ugyanúgy elbánnak vele, a Cosmo szakértője, Somoskői Nóra pszichológus szerint viszont nem biztos, hogy itt kell keresni az okokat. „Legtöbbször azért lép félre a férfi, mert nem tudod pontosan, mire vágysz, milyen srácot szeretnél hosszú távra. Ezt a bizonytalanságot ő is megérzi – ami az önbizalmának sem tesz jót –, és inkább olyan lányt keres, aki biztos az érzéseiben.” Próbáld félretenni a szépfiúradarodat, és derítsd ki, milyen belső értékek fontosak számodra egy férfiban. Ebben a szervezett randik – pl. egy csokikészítő, wellness stb. – segíthetnek. Az ilyen eseményeken minimum 10–15 srác gyűlik össze, ezért lesz egy összehasonlítási alapod, hogy milyen tulajdonságok szimpatikusak számodra. „A másik jó módszer, hogy kiderítsd, milyen fiút keresel valójában, ha a barátnőddel csináltok neked egy profilt az egyik netes társkeresőn. Csekkoljátok a pasikat, akiktől üzenetet kapsz majd, vagy böngésszetek a regisztrálók között, és beszéljétek át együtt, kiben mik jönnek be neked” – tanácsolja a pszichológus. Aztán akire a barátnőd is „áldását adja”, azt élőben is letesztelheted.

A cikk folytatását a júniusi Cosmo 82. oldalán találod!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis