2014.06.11.@ 11.06

Egy nyár, vagy örökkön örökké?

Az utóbbi időben komolyra fordultak a dolgok az új pasiddal. Már a bűvös 8 betűs szót is kimondtátok egymásnak, és most tudni szeretnéd: vajon tényleg ő lesz Mr. Big Love?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy nyár, vagy örökkön örökké?

Az egyik legnagyobb amerikai társkereső oldal összegyűjtötte a legfontosabb love-tényezőket, amelyekből egyértelműen megjósolható egy kapcsolat jövője. Az átfogó kutatás szerint ha a következő 5 dologban közös hullámhosszon vagytok, az azt jelenti, hogy az új fiúd lehet a Nagy Ő!

Mik a terveid,
 édes?

Először is a jó hír: mindegy, hogy egymás lelki társai vagytok, vagy tökéletes ellentétei a másiknak. A lényeg az, hogy hasonlóak legyenek a terveitek, mert hosszú távon ez sokkal többet számít! És most nem arra gondolunk, hogy ő kutyát szeretne, te meg inkább cicapárti vagy, hanem olyan kulcskérdésekre, mint például hogy külföldön vagy itthon képzelitek-e el az életeteket. Vagy hogy terveztek-e családot, vagy évekig hallani sem akartok még a pelenkázásról. Persze normális, hogy a kapcsolat elején még nem téma a közös jövő, de azért nem árt, ha nagyon óvatosan -kipuhatolod, mik a lovagod hosszú távú tervei elméletben.

Nagy Ő mint Őszinteség

Ha túl vagytok már néhány komoly beszélgetésen, és a srác szívesen mesél a múltjáról (és nem csak akkor, ha túl sok bort ivott a vacsihoz), akkor jó úton jártok. Természetesen ne várd el, hogy pár hét után mindent tudj róla, és ne kezdd el faggatni, mert azt egy pasi sem viseli jól! Nyugi, ha fokozatosan megosztjátok egymással a titkaitokat, az egyértelműen mutatja, hogy megvan köztetek a bizalom, ami elengedhetetlen egy hosszú távú kapcsolathoz.

A cikk folytatását a júliusi Cosmo 76. oldalán találod!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis