2014.06.11.@ 11.06

NetEnd – Miért terjed az online szakítás?

Már az is kiakasztó és megbocsáthatatlan, ha valaki SMS-ben vagy telefonon szakít. Most meg itt az új, még kegyetlenebb divat: a Facebookon vagy az Instán lelépni. Ez nem elég, hogy váratlan és személytelen, de mi van, ha az ismerősöd hamarabb veszi észre nálad? Te hogyan élnéd túl minden lány rémálmát?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

NetEnd – Miért terjed az online szakítás?

#ByeByeBaby

Pár héttel ezelőtt például egy amerikai srác fotója járta be az internetet, aki Instagramon keresztül ejtette a barátnőjét. Képzeld, a 24 éves Karl egy kollázst készített, aminek egyik felén egy közös kép volt, a másikon pedig egy módosított verzió, amiről levágta a csaját, és az egészet megtoldotta a #TransformationTuesday, vagyis #KeddiVáltozás hashtaggel. A fotó posztolása után néhány perccel persze érkezett az ideges komment a barátnőtől, Sydney-től: „Te most szakítasz velem?” Ugye milyen brutális?

Vége a dalnak

De akkor sem lehetsz totális biztonságban, ha a pasid egy érzékeny lelkű művész! Nemrégiben ugyanis egy New York-i srác épp egy szomorú számmal és saját videoklippel köszönt el a barátnőjétől – persze nem úgy, hogy elküldte neki a szakítós szerzeményt, hanem inkább közzétette az amúgy népszerű YouTube-csatornáján – ahol az összes közös barát azonnal láthatta, mi történt.

A cikk folytatását a júliusi Cosmo 22. oldalán találod!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis