A legjobb flörtmesterképző

Elméletben már tudod, hogyan csavarhatnád az ujjad köréa kiszemelt srácot, de élesben mégsem sikerül? Akkor iratkozz be a Cosmo flörtkurzusára, ahol pár lecke alatt mesteri szintre fejlesztheted a csábítási technikádat! Óra indul!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legjobb flörtmesterképző

Flörtterep: Útközben

Mikor hazautazol meglátogatni a nagyszüleidet, a vonaton egy Channing Tatum-hasonmás ül veled szemben? Esetleg üzleti útra küldenek, és a repülőn a világ legszívdöglesztőbb tekintetű pasija mellé kaptál helyet? Csak pár órád van elcsábítani, de ez nem akadály!

Fekete pont: Ezerrel nyomkodni kezded a mobilodat, elmélyedsz az újságodban vagy könyvedben, de közben fél szemmel azt lesed, mikor teszi meg az első lépést a srác. Hiba, mert így túl elfoglaltnak mutatod magad, és megközelíthetetlennek tűnsz.

Piros pont: Kérdezd meg tőle, hogy ő is a környéken lakik-e, rokonokat látogat-e, vagy járt-e már abban a városban, ahova utaztok. Innen már egyszerű a következő lépés: kérd meg, hogy kalauzoljon körbe, vagy mutasd meg neki te a kedvenc törzshelyedet.

Mesterfokozat: Kapd elő a színésznő éned, és tegyél úgy, mintha elvesztetted volna az egyik fülbevalódat. Szinte 100%, hogy magától felajánlja, hogy segít megkeresni, és miután pár perc után „megkerül”, ajánld fel, hogy köszönetképpen meghívod egy kávéra

Flörtterep: A melóhelyed

Az irodát mindig is szigorúan flörtmentes zónának tartottad, de nemrég egy új kolléga érkezett az osztályodra, akibe az első pillanatban belezúgtál. Azt már kinyomoztad, hogy szingli a srác, ráadásul nem is dolgoztok közvetlenül egymással, így biztos, hogy nem járnál úgy, mint anno Bridget Jones Daniellel, de azért félsz az irodai pletykáktól.

Fekete pont: Mostantól a legszexibb office-szerkódban mész dolgozni, és félóránként kijársz a mosdóba megigazítani a sminked és a hajad. Ez a hirtelen váltás viszont garantáltan mindenkinek feltűnik, kivéve az új pasit, hiszen ő korábban nem ismert téged!

Piros pont: Szervezz egyik péntek estére egy csapatépítő vacsorát vagy bulit, ahová természetesen hívd el őt is. Erre biztos nem mond majd nemet, mivel szeretne beilleszkedni az új kollégák közé, te pedig jobban megismerheted – főleg ha „véletlenül” pont mellé ülsz az asztalnál.

Mesterfokozat: Ajánld fel, hogy megmutatod neki, hol vannak a munkahely környéken a legjobb kávézók és éttermek, ahová ebédszünetben érdemes kiugrani. Biztos hálás lesz érte, hogy nem hagyod, hogy elveszett legyen, ami már egy jó pont. Nem mellesleg az első randitok is megvan már. Kajálás közben pedig elhintheted neki, hogy hétvégére tudsz egy szuper programot, csak az a baj, hogy nincs, aki elmenne veled…

A cikk folytatását keresd a decemberi Cosmo 94. oldalán!

Címkék: flört helyszín ismerkedés randi tanács társkeresés tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis