Jobb fizu = jobb szex?

A szexben tudod, hogy nem a méret a lényeg.De szerinted akkor minek kell nagynak lennie ahhoz, hogy a fiúd szupermen legyen az ágyban? Úgy tűnik, a bankszámlájának is köze van hozzá!

Jobb fizu = jobb szex?

jobb-fizetés-jobb-szex-magazin-cikk-szerelem-cosmopolitan

Fotó: Nick Onken

Képzeld, egy friss kutatás szerint azok a pasik, akik többet keresnek, sokkal aktívabbak az ágyban is. A felmérésben 7500 házaspárt vizsgáltak egy éven át, és megállapí-tották, hogy azok a férfiak, akiknek 10 százalékkal magasabb a fizetése az átlaghoz képest, hetente négyszer bújnak ágyba a párjukkal. Ez a képlet pedig visszafelé is működik!

Először azt hittem, csak az első fellángolás ért véget a kapcsolatunkban – meséli olvasónk, Anna (29), aki egy év együttjárás után vette észre, hogy a pasija hirtelen kevésbé kezdeményező az ágyban. – Látszólag semmi sem változott, sokat találkoztunk, és jól éreztük magunkat, de mikor próbáltam közeledni hozzá, Karcsi nem volt rá vevő. Mintha már nem is kívánna engem!

Libidólohasztó főnök

Anna először magát hibáztatta, és azon töprengett, mivel vehette el a srác lelkesedését. Aztán nem sokkal később egy haverja írt rá a Facebookon, hogy megkérdezze, Karcsi hogy viseli az új felállást. „Hirtelen nem is értettem, mire gondol, aztán mikor leesett, hogy ő és a pasim egy cégnél dolgoznak, rögtön faggatni kezdtem, hogy mi történt, mert semmit sem hallottam. Így tudtam meg, hogy Karesz főnöke lecsökkentette a fizetését, mert felvett egy pluszembert, akinek a bérét csak így tudta kigazdálkodni. Kezdtem kapiskálni, hogy a mi problémáink hátterében is ez állhat!

A cikk folytatását keresd a januári Cosmo 18. oldalán!

Még több

aktualis