2015.01.13.@ 09.01

Nászutazd körbe a világot!

A legújabb Cosmóban most szuper menyasszonymellékletet találsz, amivel nem csak álmaid esküvőjét szervezheted meg, de igazi hercegnővé változhatsz a nagy napon! Ráadásul ez még nem minden, hiszen most az egyetlen magyar női parfümőr, Minya Viktória nászutas fotóalbumába is bepillanthatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nászutazd körbe a világot!

minya-viktória-patrick-nászút-esküvő-cosmopolitan

Viki és Patrick 10 év kapcsolat után házasodtak össze, és mindjárt két esküvőt is tartottak. Az egyiket természetesen Viki szülő-hazájában, Magyarországon. A rengeteg szervezést igénylő lagzik után valami igazán spontánra és kalandosra vágytak: „A világ legszebb természeti csodáit szerettük volna végigjárni, mint például Bali vagy a Grand Canyon, amiktől tényleg leesik az állunk. De ahhoz, hogy az otthonunkból, Párizsból eljussunk ezekre a helyekre, amúgy is meg kellett kerülnünk a Földet, és úgy voltunk vele, akkor miért ne iktatnánk be több állomást?”

minya-viktória-patrick-nászút-esküvő-cosmopolitan

„Dubai volt az első állomás, Patricknak barátai élnek ott, náluk vendégeskedtünk. Egészen hihetetlen a város, egyszer az életben látni kell! Akkora a gazdagság, amekkorával más országban nem találkozol. Viccesen szürreális, kicsit Disneyland-hatása volt az egésznek. Például az utcán is lehet aranyat vásárolni! Egy bankautomatába befizeted az adott összeget, és kidob egy aranytömböt. Mi persze nem vettünk, de nagyon érdekes volt látni, hogy ilyen is van.”

minya-viktória-patrick-nászút-esküvő-dubai-cosmopolitan

minya-viktória-patrick-nászút-esküvő-dubai-cosmopolitan
„Balit a nászút fénypontjának szántuk, 9 napot töltöttünk ott. Nem véletlenül nevezik az ezer templom vagy a szerelem szigetének. Rengeteget kirándultunk, és filmbe illően romantikus volt.”

minya-viktória-patrick-nászút-esküvő-bali-cosmopolitan

minya-viktória-patrick-nászút-esküvő-bali-cosmopolitan

„Nincs világ körüli út bonyodalmak nélkül, mert a Baliról induló repülőjáratunkat törölték, de másnap szerencsére indítottak egy gépet. Viszont így a Sydney-re tervezett két nap helyett csak egy maradt. Amikor megérkeztünk, rögtön elmentünk megnézni az operaházat. A saját gyártású parfümömből, a Hedonistból is vittem egy üveget magammal, amit persze az összes gyönyörű helyszínen lefotóztam. Amikor hazaértünk, egy jótékonysági árverésre ajánlottam fel a parfümöt, ami körberepülte velünk a világot.”

minya-viktória-patrick-nászút-esküvő-sidney-cosmopolitan

A cikk folytatását keresd a februári Cosmo 94. oldalán!

Címkék: esküvő házasság kapcsolat menyasszony szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis