2015.02.10.@ 06.02

Bad in bed – Ha valami nem stimmel az ágyban

Teljesen egymásra kattantatok a pasival, és majd megőrültetek, hogy letépjétek egymásról a ruhát? Majd akció közben valami történt, amiről nem is beszélsz szívesen, annyira rossz élmény volt? A szomorkodás helyett inkább derítsd ki, hogy miért nem volt topon a srác, és ugorjatok neki újra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bad in bed – Ha valami nem stimmel az ágyban

Összeültök a lányokkal, borozgattok, miközben A-tól Z-ig kitárgyaljátok, kinek mekkora tűzijátékban volt része a párnák közt. Tudod, olyan „samanthásan”. Legalábbis eddig így volt, de te mostanában hallgatsz, mert semmilyen pikáns sztorit nem tudsz mesélni? Azt meg pláne nem szeretnéd megosztani, hogy ritkán csináljátok, vagy nem áll neki a zászló? Ráskó Eszter szexuálpszichológus most abban segít neked, hogy minden visszaálljon
a régi kerékvágásba!

Ügyetlen percek

Már hetek óta együtt vagytok. Minden szuper a sráccal: imádsz vele lenni, nagyon jókat dumáltok, sokat nevettek, és kívánjátok is egymást, mégsem találja el a pasi, mi a jó neked? A legtöbbször elmarad a Nagy Ó, mert annyira ügyetlenkedik, és ezért még a szakítás is felmerült benned? „Ahelyett, hogy véget vetnél a kapcsolatodnak, inkább vedd kezedbe az irányítást, hiszen még nincs semmi veszve – kezdi a szexuálpszichológus. – Tudtad, hogy a dicséret a legnagyobb doppingszer a szexben? Ha hangosan sóhajtozol, amikor valamit jól csinál, vagy szorosan magadhoz húzod, amikor élvezel egy pózt, azzal azt üzened neki, hogy csúcsszuper az ágyban. Ahelyett, hogy azt várnád, mikor találja el azt a mozdulatot, amire te vágysz, vezesd rá őt! Nyugodtan mondd neki szeretkezés közben, hogy milyen kényeztetés, simogatás esik legjobban. Ha a srác pontosan tudja, mivel okozhat neked örömet, onnantól kezdve újra és újra beveti azokat a technikákat.”

A cikk folytatását keresd a márciusi Cosmo 62. oldalán!

 

Címkék: nagy ő pasi pasik pasizás randi szakítás szerelem szerelmes idézetek szerelmi szex szextippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis