Csajok vs. csajok: Egymásról jót vagy semmit?

Tedd a kezed a szívedre: te szoktál más lányokat kritizálni? Megjegyzést teszel magadban a külsejükre, a többi csajjal együtt ki is beszélitek, ha valaki nem elég vékony, nem menő a haja, vagy nem jól öltözködik?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csajok vs. csajok: Egymásról jót vagy semmit?

„Ekkora combokkal minek vesz fel skinny farmert?”, „Láttad, milyen zsíros volt a haja?”, „Ez a csaj igazán megtanulhatna sminkelni” – ártatlan mondatok, amelyek még a legjobb szívű Cosmo-lány ajkait is elhagyják néha, főleg ha mondjuk egy expasi új barátnője a téma.

Ugyanakkor ott vannak a szintén mindenkinek ismerős: „Ez a ruha kövérít?”, „Nem mehetek ki a strandra ilyen úszógumival!”, és „A fodrász elrontotta a hajamat!” parák is. Lehet, hogy észre sem veszed, amikor belegázolsz valakinek a lelkébe, de közben te is szenvedsz a saját bizonytalanságaidtól? Egyszerre érzed úgy, hogy ha te neveted ki egy csajszi elfuserált sminkjét vagy kilógó melltartópántját, az egyszerűen csak „mókás” – ha viszont egy idegen lány megjegyzést tesz rád, például a te lepattogott körömlakkodra, vagy megjegyzi, hogy az utóbbi időben egy kicsit híztál, ő maga Miss Sátán.

Ha te is így vagy ezzel, akkor lapozz a májusi Cosmo 134. oldalára

Címkék: barátság cosmopolitan életmód lélek-test lifestyle önbizalom önbizalomhiány pszichológia trend

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis