2015.07.10.@ 13.07

20 apróság, amitől azonnal rózsaszínben látod a világot

Kis dolgokon is múlhat, hogy milyen a kedved! Mutatunk pár trükköt, amelyekkel villámgyorsan feltornázhatod a hangulatmutatódat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

20 apróság, amitől azonnal rózsaszínben látod a világot

1. Egy falat boldogság

Ha rosszkedvű vagy, legszívesebben befalnál egy nagy hamburgert sült krumplival? A szénhidrátbomba átmenetileg tényleg vigasztal, de csak addig, amíg rá nem állsz a mérlegre utána. A gyorskaják helyett egyél ilyenkor édesburgonyát, spenótot vagy banánt, mert olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amik felszabadítják a boldogsághormonokat!

2. Jelszó: jókedv

Gondoltad volna, hogy az e-mail jelszavaddal is feldobhatod a hangulatodat? Válassz olyat, aminek számodra pozitív üzenete van (pl. GOsiker33). Így egyúttal a reggeli pozitív mantra is letudva!

3. Tripla bónusz

Ha véletlenül rossz hírt kapsz, rögtön utána csinálj három dolgot, ami örömöt okoz: például hívd fel a legjobb barátnődet, bújj bele a kedvenc rucidba, és nézz meg egy vígjátékot!

4. Jótündér- projekt

Másoknak segíteni felér egy cukrozott óriásfánkkal – legalábbis ami a boldog-
ságadagot illeti, és így még a kalóriákat is megspórolhatod. Ajándékozd el például a nem használt ruháidat!

5. Pá-pá, panaszok!

Néha jólesik, de az állandó panaszáradat lehúzza a hangulatszintedet, és előbb-utóbb tényleg reménytelennek látod majd a helyzeted. Jobb, ha inkább a problémák megoldására koncentrálsz!

A cikk folytatásáért lapozz az augusztusi Cosmo 84. oldalára!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis