2015.07.10.@ 13.07

Az első nyaralás édes kettesben

Egy szerelmes vakáció 
a pasiddal? Csakis csodálatos lehet… ha nem veszekednétek már az első nap. Hiába, ha nonstop össze vagytok zárva, akkor nem biztos, hogy megússzátok feszkók nélkül, igaz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az első nyaralás édes kettesben

Ha eddig úgy képzelted, hogy a szerelmes vakációk kizárólag romantikáról és fergeteges szexről szólnak, ki kell, hogy ábrándítsunk: egy brit utazási magazin felmérése szerint – kapaszkodj meg – a megkérdezett párok 79%-a legalább kétszer komolyan összekapott az első közös nyaraláson, 62%-uk pedig a vakáció minden egyes napján összeveszett valamin. Nem akarjuk, hogy rástresszelj, de azért jó, ha tudod: a szerelmesek 6%-a a holiday végét sem várja meg a szakítással – az egyik fél idő előtt szedi a sátorfáját, és hazautazik, esetleg másik hotelbe költözik.

Az ok sokkal szimplább, mint megtippelni, hány pár cipőre lesz szükséged a nyaralás során: míg a szüleiddel, a tesóddal vagy a csajokkal már összeszokott vakációcsapat vagytok, esélyes, hogy a pasinak egész más elképzelései vannak az álomnyaralásról, mint neked.

A Cosmo most megsúgja, hogyan tartozhattok ahhoz a 21%-hoz, akiknek egy hangos szavuk sem volt egymáshoz nyaralás alatt – kivéve persze az ágyrengető szex közben hallatott sikolyokat…

Tervezési feszkók

Még el sem indultatok, de már megvolt az első vita? Hát igen, 
a helyszín kiválasztása sem egyszerű! Ki milyen ötletet dob be úti célnak: tengerparti lazulást, városnéző barangolást, esetleg – és itt jön be a srác első gyanús megjegyzése – természetjáró túrát a hegyekben egy hátizsákkal? És hotelben vagy apartmanban szálljatok meg, netán egy helyi haver kanapéján? (Jaj, már megint egy tipikus férfiötlet!)

Cosmo-tipp: Minél hosszabb ideje vagytok együtt, annál biztosabb, hogy a nem komfortos szitukban is turbékoló gerlepár maradtok. Ha még csak pár 
hónapja randiztok, válasszatok inkább egy hosszú hétvégét 
egy nyugis wellnesshotelben. Ha viszont már több mint egy éve jártok, bevállalhatjátok a kalandosabb utat is, mert valószínűbb, hogy váratlan helyzetekben sem estek egymásnak.

Bőröndblues

Te már három nappal indulás előtt nekilátsz a pakolásnak, mert így marad időd arra is, hogy minden szettedhez becsomagolj egy árnyalatban passzoló kiegészítőt. De hiába kéred, hogy ő is időben kezdjen neki a cuccolásnak, nem hajlandó rá az előző esténél korábban, mert minek. És persze nem tudod rávenni, hogy a szükségesnél több ruhát tegyen be, akárhogy is érvelsz, hogy változhat az időjárás vagy a program. Azon már meg sem lepődsz, hogy a nagy lazasága miatt odaérve 
kiderül, hogy a telefontöltője helyett véletlen a borotvája adapterét pakolta be…

Cosmo-tipp: Indulás előtt pár nappal lepd meg egy gondosan összeállított listával. Aztán címszavakban beszéljétek át, hogy a programokhoz milyen holmik jönnének jól – így sokkal könnyebb lesz a pakolás.

Ha szívesen olvasnál még több tippet, akkor lapozz az augusztusi Cosmopolitan 66. oldalára!

Címkék: augusztusi Cosmopolitan cosmopolitan első közös nyaralás nyaralás nyaralás a pasiddal párkapcsolat szerelem szex tippek trükkök

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több aktualis