2015.07.29.@ 14.07

7 könyv, ami nem hiányozhat a nyaralásról

Épp lázasan készülődsz a nyári kiruccanásra? A fürdőrucik és a mesés koktélruhák mellett szoríts helyet a bőröndödben néhány klassz könyvnek is, amik tutira ellazítanak majd két lubickolás között!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 könyv, ami nem hiányozhat a nyaralásról

1. Jennifer Probst: Keresd az igazit!

Ezt az újdonságot feltétlenül be kell szerezned, különösen akkor, ha elméletben kívülről fújod a megoldást a barátnőid szerelmi problémáira, de te magad megrögzött szingli vagy. Keneddy Ash igazi álomrandikat szervez, keze alatt sorra születnek a mesés kapcsolatok, ő maga viszont fél elkötelezni magát. Közben új ügyfél keresi fel, akivel remek csapatot alkothatnának: a kérdés az, vajon képes-e elkötelezni magát…

keresd-az-igazit-cosmopolitan

2. Louise Mensch: Drága szépség

Diane igazi smink fanatikus és mindene a divat, ezért eldönti, hogy belevág saját üzletébe. A törékeny csajszinak nem egyszerű a dolga, ráadásul a történetet tovább bonyolítja rosszindulatú anyukája, problémás tesója, sőt egy rég elfeledett ismerős is előkerül a sötét múltból. Ha a jelszavad a kitartás, akkor ezt a kincset még feltétlenül gyömöszöld be a bőröndödbe!

drága-könyv-cosmopolitan

3. C. W. Gortner: Mademoiselle Chanel elmeséli az életét

Egyetlen férfit szeretett, mégis összetörte egy tucat pasi szívét. Volt varrónő és énekesnő a londoni éjszakában, és persze utálta a fűzőt, meg a hatalmas kalapokat. Coco Chanel teljesen felturbózta a divatvilág elképzeléseit, és hála a kiadóknak, egyre több vele kapcsolatos könyv jelenik meg. A legfrissebb újdonság, a Mademoiselle Chanel elmeséli az életét című regény a legszemélyesebb az eddigi könyvek közül.

chanel-könyv-cosmopolitan


4. Sarah MacLean: A hódítás tíz szabálya

Az 1800-as évek elején játszódó sztori a facér és népszerű Nicholas St. John és Isabel Townsend különleges kapcsolatát mutatja be. Mindkettő menekül a kötöttségektől, ám véletlen találkozásuk után menthetetlenül egymásba zúgnak. Ha szereted a tekervényes szerelmi szálakat, és szívesen tuningolnád fel női praktikáidat, feltétlenül szerezd be a regényt!

hódítás-könyv-cosmopolitan

5. M. Leighton: Down to You – Rajtad áll

A főiskolás Olivia vidékre utazik, ahol megismeri az elbűvölő iker tesókat, Cash és Nash Davenportot. Az egyik érzéki rosszfiú, a másik sikeres, megbízható és persze foglalt. Egy közös van bennük, mindketten megőrülnek a csajsziért. A regény egy két lábon járó dilemma, amiben nehéz eldönteni, ki lesz végül a befutó…

leighton-könyv-cosmopolitan

6. Sarah Dessen: Álom két keréken

Auden élete teljesen megváltozott, mióta szülei elváltak: nem elég, hogy nehéz beilleszkednie az új családba, a válás óta képtelen aludni, ezért úgy alakította életét, hogy könnyen átvészelje a hosszú, álmatlan éjszakákat. A nyaraláson aztán találkozik Elivel, aki szintén kóros álmatlansággal küzd, így magányos világa pillanatok alatt átcsap élete legizgalmasabb nyári kalandjába. A könyv egyébként hetekig vezette a New York Times bestseller listáját, szóval érdemes lecsekkolnod!

álom-könyv-cosmopolitan

7. Fejős Éva: Eper reggelire

Ugye te is kíváncsi vagy, hogyan alakul a Hotel Bali című regényből ismert négy barátnő élete? Sorsfordító pillanatoktól és izgalmas szerelmi sztoriktól hemzseg a könyv. Imádni fogod a csajok sztoriját, különösen akkor, ha úgy érzed, te is nagy döntések előtt állsz!

eper-könyv-cosmopolitan

Címkék: balaton balatoni programok balatoni strandok könyv könyvajánló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több balaton