2015.07.30.@ 14.07

Ismerd meg a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseit: Beáta és Csilla

Már csak 2 hét és kiderül, ki lesz idén a Balaton Királynője, addig is bemutatjuk a 16 döntős lányt, elsőként Stankovics Beátát és Viczián Csillát! Szerinted melyikük az esélyesebb a koronára?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ismerd meg a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseit: Beáta és Csilla

Cosmo.hu: Miért jelentkeztetek a versenyre?

Beáta: Már tavaly végig követtem a Miss Balaton szépségversenyt, mert tetszett az egész hangulata és helyszíne, hiszen a szívem csücske a Balaton. Nagyon szeretek idejárni, és közel is lakom. Ezért határoztam el már tavasszal, hogy idén mindenképp indulok én is.

Csilla: Régóta tervezgettem már, hogy egy országos szépségversenyen is kipróbáljam magam, ahol profi szakemberek vesznek körül minket. Azért jelentkeztem a Miss Balatonra, mert a tavalyi videókat és különböző cikkeket látva úgy tűnt, hogy ez egy nagyon jó hangulatú, magas színvonalú verseny, ahol a lányok valóban jól érzik magukat. De természetesen a fantasztikus nyeremények is motiváltak!

Cosmo.hu: Kit hívtatok fel először, mikor megtudtátok, hogy bejutottatok a döntőbe?

Beáta: A szüleimet és a kolléganőmet, na és persze a szerelmemet.

Csilla: Mivel napokkal az utolsó casting után tudtuk meg az eredményt, nagyon izgultam, és folyamatosan figyeltem a Miss Balaton Facebook-oldalát. Végül édesanyám vette észre, hogy ott vagyok a döntősök között, és otthon együtt ugráltunk örömünkben. Aztán a páromat hívtam fel elsőként, majd a családtagoknak és a barátoknak meséltem el a jó hírt.

miss-balaton-viczián-csilla-cosmopolitan

Viczián Csilla 21 éves, Békéscsabán született. Jelenleg Szegeden tanul rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon.

Cosmo.hu: Hogyan készültök fel a döntőre? Mi a legnagyobb áldozat, amit meg kell hoznotok, hogy bombaformába kerüljetek?

Beáta: Hónapok óta figyelek az étkezésemre, és heti 4-5 alkalommal járok futni, emellett pedig nem eszem édességet a döntőig.

Csilla: Amióta eldöntöttem, hogy indulok a versenyen, nagyon tudatosan készülök. 15 hete kezdtem el diétázni és sportolni, és ennek meg is van az eredménye: idáig 7 kg-t fogytam. A szénhidrátot minimálisra csökkentettem, kiiktattam a cukrokat, kenyeret és tésztát is. Nem szeretem az egyhangú étrendet, ezért nem csak csirkét eszem salátával, hanem megtanultam egészséges alapanyagokból elkészíteni a magyaros ételeket. Ezen kívül elkezdtem futni, ami szerintem a legjobb kardió edzés, valamint utána tornázom is. Eleinte mindennap sportoltam, most már „csak” 4-5 alkalommal egy héten. Persze nekem is vannak gyenge pillanataim, és volt több „csaló napom” is, de mindig ott lebeg a cél a szemem előtt,

Cosmo.hu: Mi a legjobb élményetek eddig a versenyről?

Beáta: A szervezők kedvessége és figyelmessége.

Csilla: Legjobban a fotózás tetszett, nagyon élveztem. Gyönyörűnek éreztem magam, ami a szakemberek segítsége nélkül nem valósulhatott volna meg.

Cosmo.hu: Mivel ünnepelnétek meg, ha ti nyernétek?

Beáta: A családommal a Balaton parton.

Csilla: Valószínűleg először ennék valami szénhidrátbombát. Na jó, a viccet félretéve a családommal, a szerelmemmel és a barátaimmal ünnepelnék Balatonfüreden vagy otthon.

miss-balaton-viczián-csilla-cosmopolitan

Stankovics Beáta 24 éves, Jánosházán lakik és könyvelőként dolgozik.

Cosmo.hu: Szerintetek hogyan változtatná meg az életeteket a ‘Balaton Királynője’ cím?

Beáta: Úgy gondolom, hogy a Miss Balaton by Cosmopolitan 1. helyezettjének sokat kell utazgatnia, rengeteg eseményen, fotózáson kell részt vennie – és ennek természetesen nagyon örülnék.

Csilla: Szerintem gyorsan felpörögnének az események körülöttem a fotózások és különböző szereplések miatt, de nagyon örülnék neki, meg persze az autónak is. Abban biztos vagyok, hogy mindent megtennék, hogy népszerűsítsem a versenyt, hiszen itt olyan bánásmódban van részünk, amilyet sehol máshol nem tapasztaltam eddig.

Kíváncsi vagy a többi döntős szépségre is? Akkor kövesd továbbra is a cosmo.hu-t! És ne felejtsd: a Miss Balaton by Cosmopolitan Facebook-oldalán te is szavazhatsz majd, hogy ki kapja a közönségdíjat az augusztus 15-ei döntőn!

Címkék: balaton balatoni programok döntő miss balaton miss balaton by cosmopolitan nyár 2015 szépségkirálynő szépségverseny

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több balaton