2015.08.03.@ 15.08

Ismerd meg a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseit: Alexa és Zoé

Már kevesebb mint 2 hét és kiderül, ki lesz idén a Balaton Királynője, addig is bemutatjuk a 16 döntős lányt, ezúttal Török Alexát és Hegedűs Zoét! Szerinted melyikük az esélyesebb a koronára?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ismerd meg a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseit: Alexa és Zoé

Cosmo.hu: Miért jelentkeztetek a versenyre?

Alexa: Új emberekkel szerettem volna megismerkedni, illetve belekóstolni a divatszakmába. Ezenkívül igazi kihívást jelent számomra a verseny, saját határaimat szeretném átlépni, és a korlátaimat leküzdeni.

Zoé: Az ismerőseim régóta mondták már, hogy próbáljam ki magam valamelyik rangos szépségversenyen, de igazából nem nagyon foglalkoztatott ez az ötlet. Viszont amikor megláttam a Miss Balaton by Cosmopolitan felhívását, rögtön éreztem, hogy ez lesz a nekem való, hiszen kisgyermek korom óta a Balatonnál töltöm a nyaraimat. Úgy gondoltam, hogy most már eljött az idő ahhoz, hogy megmérettessem magam egy ilyen versenyen, és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek a fináléban.

Cosmo.hu: Kit hívtatok fel először, mikor megtudtátok, hogy bejutottatok a döntőbe?

Alexa: A húgom vette észre, hogy bejutottam, és ő hívott telefonon, majd a barátomnak mondtam el.

Zoé: A barátnőim látták meg először a Miss Balaton hivatalos Facebook-oldalán a nevemet, és egyből telefonáltak, hogy bekerültem a top 16 lány közé. Ezután a szüleimet hívtam, akik nagyon örültek, hiszen mindenben támogatnak a verseny alatt.

miss-balaton-döntő-hegedűs-zoé-cosmopolitan

Hegedűs Zoé 18 éves, Gyomaendrődön lakik és még tanul.

Cosmo.hu: Hogyan készültök fel a döntőre? Mi a legnagyobb áldozat, amit meg kell hoznotok, hogy bombaformába kerüljetek?

Alexa: Szerintem nem csak testileg, hanem lelkileg is fel kell készülni a versenyre, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. De a legnagyobb áldozat persze az, hogy lemondok az egészségtelen, de finom ételekről.

Zoé: Folytatom az edzéseket, illetve betartom a diétát. Ezenkívül pedig szerintem is nagyon fontos a mentális felkészültség. A legnehezebb kihívás pedig, hogy nem eszem semmilyen édességet.

Cosmo.hu: Mi a legjobb élményetek eddig a versenyről?

Alexa: A koreográfiapróbákat imádom! Az pedig, hogy profi szakemberek vesznek körül és segítik a felkészülést, felbecsülhetetlen. Epres Panni élőben is álomszép, örülök, hogy ő is elősegíti a felkészülésünket.

Zoé: A kétnapos fotótábor. Örülök, hogy olyan lányokat is megismertem, akikkel eddig még a castingok alatt nem volt alkalmam beszélgetni. Szuper lehetőség arra, hogy egy jó döntős csapat jöjjön össze a fináléra!

Cosmo.hu: Mivel ünnepelnétek meg, ha ti nyernétek?

Alexa: Egyértelműen egy hatalmas partival, ahol a szeretteim, a döntős lányok és a felkészítő trénerek is velem bulizhatnának.

Zoé: Nagyon boldog lennék, a verseny után a családommal és a barátaimmal beülnénk Balatonfüred valamelyik hangulatos éttermébe.

miss-balaton-döntő-török-alexa-cosmopolitan

Török Alexa 27 éves. Szegeden született, jelenleg Budapesten dolgozik fogorvosként

Cosmo.hu: Szerintetek hogyan változtatná meg az életeteket a ‘Balaton Királynője’ cím?

Alexa: Biztos vagyok benne, hogy 180 fokos fordulatot venne az életem, újabbnál újabb feladatok, lehetőségek várnának. Kipróbálhatnám magam ebben a szakmában, és azt gondolom, hogy elegendő szorgalommal és alázattal siker koronázná a „verseny utáni” életet is.

Zoé: Biztosan hirtelen megváltozna az életem, de szerintem könnyen tudnék azonosulni az új helyzettel, mivel szeretem, hogyha mindig történik körülöttem valami. Természetesen kihasználnám a cím adta lehetőségeimet is.


Kíváncsi vagy a többi döntős szépségre is? Akkor kövesd továbbra is a cosmo.hu-t! És ne felejtsd: a Miss Balaton by Cosmopolitan Facebook-oldalán te is szavazhatsz majd, hogy ki kapja a közönségdíjat az augusztus 15-ei döntőn!

Címkék: balatoni balatoni programok döntő miss balaton miss balaton by cosmopolitan nyár 2015 szépségkirálynő szépségverseny

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több balaton