2015.08.05.@ 08.08

Ismerd meg a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseit: Anett és Afrodité

Már kevesebb mint 2 hét és kiderül, ki lesz idén a Balaton Királynője, addig is bemutatjuk a 16 döntős lányt, ezúttal Tóth Anettet és Szarvas Afroditét! Szerinted melyikük az esélyesebb a koronára?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ismerd meg a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseit: Anett és Afrodité

Cosmo.hu: Miért jelentkeztetek a versenyre?

Anett: Régóta figyelem a szépségversenyeket, viszont most éreztem magam elég érettnek, hogy megmutassam, mire vagyok képes. A közhelyeket is szeretném eloszlatni, és igyekszem bebizonyítani, hogy a szép külső nem üres belsőt takar.

Afrodité: Mindenképpen szerettem volna kipróbálni magam egy szépségversenyen, és nagyon vártam, hogy igazi szakemberektől kapjak tanácsokat. Ez egy olyan élmény, ami örökre megmarad majd bennem.

Cosmo.hu: Kit hívtatok fel először, mikor megtudtátok, hogy bejutottatok a döntőbe?

Anett: Anyukámat, utána a barátaimat.

Afrodité: Nálam pont fordítva történt, mivel édesanyám szemfülesebb volt, és rögtön telefonált, amint látta a jó hírt.

miss-balaton-döntő-szarvas-afrodité-cosmopolitan

Szarvas Afrodité 20 éves, egyetemista és Rémről jelentkezett a versenyre

Cosmo.hu: Hogyan készültök fel a döntőre? Mi a legnagyobb áldozat, amit meg kell hoznotok, hogy bombaformába kerüljetek?

Anett: Heti 4-5 alkalommal járok edzőterembe, illetve diétázom. Mivel a szabadidőmben is rendszeresen mozgok, ezért nem érzem áldozatnak a felkészülést. Az étkezésre jobban odafigyelek, és próbálok ellenállni a „bűnös falatokra”.

Afrodité: Egyébként is egészséges táplálkozás híve vagyok, a felkészülés alatt pedig arra vigyázok jobban, hogy semmiből ne egyek hatalmas adagokat, illetve minden este futok.

Cosmo.hu: Mi a legjobb élményetek eddig a versenyről?

Anett: Már az is óriási, hogy bekerültem a top16 lány közé! Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy ezen a versenyen döntős leszek, csak mosolygok egyet, és nem hiszem el.

Afrodité: A lányok és a szervezők kedvessége és segítőkészsége. Ezenkívül nagyon élvezem, hogy sosem unatkozunk, mindig sokszínű programok várnak ránk.

Cosmo.hu: Mivel ünnepelnétek meg, ha ti nyernétek?

Anett: A döntő napján biztos koccintanék a többi lánnyal, majd a barátaimmal pihennék egy hétvégét, mert mostanában nem jutott rájuk sok időm, illetve a szüleimnél is otthon töltenék pár napot.

Afrodité: Egy frissítő koktéllal, utána pedig csobbannék egyet a Balatonban.

miss-balaton-döntő-tóth-anett-cosmopolitan

Tóth Anett 25 éves, Budapesten lakik és könyvvizsgáló asszisztensként dolgozik.

Cosmo.hu: Szerintetek hogyan változtatná meg az életeteket a ‘Balaton Királynője’ cím?

Anett: Garantáltan más lenne, több rendezvényen vennék részt, és szerepelnék a médiában. Minden attól függ, hogy milyen lehetőségeim adódnának még, de akár szívesen modellkednék is.

Afrodité: Teljesen biztos vagyok abban, hogy pozitív irányban változna. Persze nagyon igyekeznék, hogy méltón képviseljem a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyt.

 

Kíváncsi vagy a többi döntős szépségre is? Akkor kövesd továbbra is a Cosmo.hu-t! És ne felejtsd: a Miss Balaton by Cosmopolitan Facebook-oldalán te is szavazhatsz majd, hogy ki kapja a közönségdíjat az augusztus 15-ei döntőn!

Címkék: balaton balatoni programok döntő miss balaton miss balaton by cosmopolitan nyár 2015 szépségkirálynő szépségverseny

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több balaton