9 bizarr kutyás cucc, amitől égnek áll a bundám

Forrás: Bambi naplója | 2019 május 27.

Eljött egy újabb hétfő, ismét borús az idő, így ma is a lustikázásé a főszerep. Félálomban pörgetem az Instagramot, sorra nyomom a lájkot a mancspajtik fotóira, aztán egyszer csak feljön egy nagyon furcsa hirdetés: farokra csatolható kakis zacsi! Csak remélni tudom, hogy véletlenül dobta fel a rendszer, és nem Anya keresett rá ilyesmire, mert már a gondolatától is kiborultam. Aztán beleástam magam az internet gödrébe (egyébként megjegyzem: csak virtuálisan szoktam gödröt ásni, szuperjó kutya vagyok!) és felderítettem, milyen haszontalan dolgokat találtak fel már a négylábúaknak. Pár kattintás után én is ilyet pofát vágtam:

(Fotó: US Getty Images)

Felcsatolható kakis zacsi

Amit ugye már említettem a bevezetőben. Egy klipsszel kell rögzíteni a szerencsétlen blöki farkincájára, és elvileg úgy van kitalálva, hogy a kutyapiszok a zacskóban landoljon. Így a gazdinak nem kell azt a földről felszednie, csak lecsatolja a kutyusáról és kidobja a szemétbe. Na, most erről a véleményem: ha ilyet akasztanának rám, tuti sztrájkba kezdenék és akármennyire kell is, nem kakilnék, amíg rajtam van. Utána viszont bosszúból összekenném az egész lakást. Plusz szerintem kifejezetten vicces játék, hogy elrejtem Anyáéknak a csokitojásokat a fűben, ők meg keresgélhetnek. Nehogy már csak a húsvéti nyuszi kiváltsága legyen ez a móka! (Nem szoktam ugyanis egy helyben maradni kakilás közben.) Egyébként meg ha valaki undorodik ettől vagy lusta hozzá, ne vállaljon kutyát, pont.

Eb-etetőszék

Az ötletet, hogy a kutyáknak külön helyük legyen az asztalnál, mindenképp támogatom. De ez a babaetetőszék mancsosított verziója nem lehet túl kényelmes. Egyrészt túl szűk, másrészt állandóan a hátsó lábamra kéne támaszkodnom benne. Köszönöm, az asztalnál evést megoldom enélkül is. Nagyiéknál például felhuppanhatok az egyik üres székre. Egyszer felhívtak, azóta pedig már természetesnek veszem, hogy ott a helyem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Who’s ready to eat? 👅 #alwayshungry #christmaslunch #christmastree #dogstagram #dogsofig #poodles #poodlesofinstagram #poodlestagram #poodlesarethebest #toypoodle #magyareb

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Szék hiányában pedig az emberek lábánál koldulok. Ez még hatékonyabb is szokott lenni, mintha ülnék egy széken, mert mindig ahhoz rohangálok, aki éppen a szájához emeli a villát. Aztán tekintetemmel próbálom meggyőzni, hogy annak a falatnak sokkal jobb helye lenne az én számban. Általában sikerül.

Bacon bubik

Sok kutyát elszórakoztatnak a buborékok, a bacont is szeretik, szóval milyen szuper ötlet egy kütyü, ami bacon illatú bubikat fúj, ugye? Hát nem! Gondold el, te mennyire csalódnál, ha beharangoznák, hogy újraforgatják a Trónok harca utolsó évadát, aztán kiírnák a képernyőre, hogy ÁTVERÉS, haha! Nagyjából ilyen a bacon illatú buborék egy kutyának: szegényke érzi a mennyei aromát, már összefut a szájában a nyál, és ugyan a buborék nem hasonlít a szokásos husira, de azt gondolja, ez valami fincsi újdonság. Aztán mikor megpróbál beleharapni, az szétpukkad és a szalonna helyett csak szappant érez. Állatkínzás!

Kutyaház a kanapéban

Egy hiperdesignos kanapé, aminek a végébe beépítettek egy kutya részt. A célcsoport az olyan kezdő gazdik lehetnek, akikkel még el lehet hitetni, hogy ha egy kisebb vagyonért beruháznak egy ilyenbe, a kutyusuk majd a számára kijelölt területen pihenget, és nem próbálja meg elfoglalni az egész szófát. Na, persze!

Kukucs lyuk

Hogy a blöki a járókelők zavarása nélkül tudja szemlélni az utcát és/vagy a szomszédokat. Mondjuk szerintem ijesztőbb egy ilyen űrhajós védőbubiból kinézi kutyafej, mintha szabadon a kerítés réseiben vagy tetején ugatna, de ez a magánvéleményem.

Macsó mancsoknak

Sok gazdi úgy gondolja, hogy egy kan kutyát totál a padlóra vágja, ha ivartalanítják. Pedig erről már megírtam, hogy tévhit, sőt sok egészségügyi előnnyel jár a szőrmóknak, ha megválik a golyóitól. De persze vannak állatorvosok, akik meglátva a keresletet és piaci rést, kihasználják a gazdik (valótlan) félelmét. Így már blökiknek is léteznek here implantátumok, hogy az ivartalanítás után se érezzék semminek hiányát a lábuk között. Pedig az az igazi férfi, aki golyók nélkül is macsó!

Kutyus kenguru

Még egy holmi, amit bébikről koppintottak. Mondjuk nem értem, hogy egy kutyáknak szánt kiegészítőt miért egy másik állatról neveznek el, no komment. Amúgy a hordozással nincs problémám, én is szeretem, ha felvesznek és ölben visznek valahova. De ez a kifelé néző, lefelé lógó pozíció nem tűnik túl kényelmesnek. Anya magyarázta anno, hogy a babáknak sem való kenguru, helyette inkább kendő vagy csatos hordozó, ami nem káros a gerincüknek, szóval ha már valaki hordozza a kutyusát, minimum olyanban tegye. Jelentem, én anno ki is próbáltam Kishúgi hordozóját és élveztem. Legnagyobb sajnálatomra ebből nem lett rendszer, azóta is kénytelen vagyok a négy lábamon közlekedni.

Vaúú fordító

Kicsit felháborítónak tartom, hogy egy olyan kifinomult nyelvet, mint a kutyáké, egyesek szerint le lehet fordítani egy ilyen bugyuta kütyüvel, ami úgy néz ki, mint egy Tamagotchi és walkie-talkie szerelemgyereke. Tudom, minden gazdi szívesen hallaná, mire gondol vagy miért ugat a kis kedvence egy adott pillanatban, de azért ennek ne dőlj be! Különben is, ha eléggé ismered a kutyádat, azért nem nehéz eldöntened, hogy éppen szomorú, izgatott vagy esetleg ideges.

Szexjáték

A legdurvábbat a lista végére hagytam, és ide akár ki is rakhatnám a 18 pluszos karikát. Pironkodva mutatom meg, hogy bizony már kan kutyáknak is árulnak felfújható szexbabát. És itt elfogytak a szavaim, csak egy kérdésem maradt: mi lesz a következő ezek után, vibrátor szuka kutyáknak? Egyes embereknek túl sok szabadidejük és túl piszkos fantáziájuk van. Remélem, kutyájuk nincs.

Eddig ki voltam akadva, hogy Anya néha esőkabátot meg nyakkendőt ad rám, de ezek után hálás vagyok, hogy nagyobb őrültséget nem kell eltűrnöm tőle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s #nationaldogday, so here is one of my Mum’s favourite photos of me. #throwback #modellife #dogstagram #dogsofig #poodle #poodlelife #poodlesofinstagram #poodlestagram #poodlelove #puppy #puppylove

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Not a huge fan of my new raincoat 😤🌧 #rainyweather #rainyday #dogstagram #dogsofinstagram #dogsofig #puppy #puppylove #poodle #poodlelove #poodlesofinstagram #apricotpoodle

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Blogleírás

A Cosmo első négylábú bloggere, Bambi, a törpe uszkár billentyűzetet ragadott, hogy elugassa, milyen a világ kutyaként és kutyásként.

Legutóbbi hozzászólások