7 találmány, aminek minden kutya örülne

Forrás: Bambi naplója | 2019 június 18.

Nemrég már írtam egy listát a hihetetlen és totál felesleges cuccokról, amik kutyák, illetve gazdijaik számára léteznek. Most következik a másik oldal: olyan dolgok, amiknek szerintem a legtöbb blöki és kétlábúja örülne, de még sajnos nem találták fel őket. Szóval hajrá emberek, ezeken agyaljatok!

1. Láthatatlanná tévő köpeny

Igen, mint a Harry Potterben! Igen, tudom, mi az a Harry Potter. Anya egyik kedvence, szóval viszonylag gyakran nézzük. És azonkívül, hogy rendszeresen megugatom Agyart (hiába nagyobb, mint én, neki nincs mersze visszaugatni a tévéből!) és megmorgom Hagridot (róla még nem tudtam eldönteni, hogy ember vagy medve), feltűnt ez a láthatlanná tévő varázsköpeny. Milyen hasznos lenne nekem is egy ilyen! Anyáék bárhova magukkal vihetnének, még olyan helyekre is, ahova tilos bemenni kutyákkal: élelmiszerboltokba, menő éttermekbe stb. Senki nem venne észre, maximum azt furcsállnák, hogy egyik pillanatról a másikra nyoma vész a husinak a tányérjukról. Általában utálom, ha felöltöztetnek, de egy ilyen köpenyt szívesen hordanék!

Ha van kutyáknak Harry Potteres jelmez, miért nincs láthatatlanná tévő köpeny??

2. Baconös kutyafagyi

Az szuper, hogy már létezik kutyafagyi. Anyáék a pünkösdi kirándulásunkról hazafelé nagy lelkesen el is vittek az Anjuna Ice Popsba fagyizni, gondolván, hogy a sok kutyagolás után jól esne egy kis hűsítő. Megvették a pupsiclet, amit cukormentes mogyoróvajból, banánból és vízből készítenek és kutyaropira tűznek, majd kamerájukat előkészítve várták, hogy nyalakodni kezdjek. Ez lett belőle:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mum: I think you will love this peanutbutter-banana pupsicle! 🍦Me: Thank you, next! 🙅‍♀️ Maybe if it tasted like bacon…

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Hiába kínálgatták többször is, nem akartam megenni. Anya megkérdezte az eladót, hogy találkozott-e már olyan kutyussal, akinek nem ízlett, ő meg csak rázta a fejét. Na, mondtam, hogy én vagyok a világ legválogatósabb kutyája! Persze ha baconös ízesítésű lenne, repetát is kérnék belőle!

3. Öndobáló labda

Megértem, hogy Apáéknak nincs idejük non-stop labdázni velem. Ilyen esetekre jól jönne egy laszti, ami eldobja magát. A DogTube-on egyébként láttam már egy kutyáknak készült labdakilövő gépet:

De hiába írtam fel eddig minden évben a karácsonyi kívánságlistámra, még nem kaptam. Anya szerint 1. túl drága 2. kis lakásban nem túl praktikus. Az öndobáló labdát viszont úgy képzelem el, hogy intelligensen és automatikusan felméri a rendelkezésre álló teret, és annak megfelelő lendülettel hajítja el magát. Az önvezető autó után talán ez már nem túl nagy lépés, ugye? Szóljon már valaki Elon Musknak, hogy fejlesszen egy Teslasztit!

4. Kutya-gyerek játszótér

Mostanában örök dilemma, hogy Anya Emmával játszóterezni menjen, vagy a parkba sétálni, ahol ugyan Kishúginak a babakocsiban kell maradnia, de legalább én is elkísérhetem őket. Mert van ez az igazságtalan szabály, hogy játszótérre kutyát nem szabad bevinni. Még akkor sem, ha olyan jól nevelt uszkárról van szó, mint én, és akit a gyerekek is imádnak. Szóval általában először beiktatunk egy gyors sétát/labdázást, aztán elmennek játszózni nélkülem. Én meg gubbaszthatok otthon egyedül… Sóhaj…

UI: Ha tudsz olyan parkról/játszótérről Budapesten, ahol nincsenek kitiltva a kutyák, szólj!

5. Kutyabarát tej

Azt már nem kell mondanom, hogy mennyire imádom a tejet, úgyis tudod, igaz? De csak kis mennyiségben ihatom, mert állítólag az ebek nem tudják rendesen megemészteni. Bezzeg, ha létezne kifejezetten kutyáknak való tejecske! A vizet tutira kiköpném, és csak tejjel érném be! És természetesen nem a kutyatej növényre gondolok, nem is értem ezt a megtévesztő elnevezést. Mi köze lenne annak a fincsi tejecskéhez? Ráadásul mérgező is, elég rossz humora lehetett annak a biológusnak, aki elnevezte ezt a növényfajt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Are you sure there’s no milk left in there? Let me check that! 👅🥛 #lovemilk #gotmilk #dogstagram #instadog #petstagram #dogsofig #poodles #poodlove #poodlestagram #poodlesofig #poodlegram

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

6. EbDonald’s

Egy gyorsétterem, ahol csak kutyákat szolgálnak ki! A hamburgerbucit, zöldségeket, szószokat el is lehet felejteni, itt a hambi husiból, baconből és sajtból állna. Mondjuk két húspogácsa közé rakhatnak pár szelet bacont és sajtot, aztán kész is. Happy Meal menüben mehet mellé egy kis sült édesburgonya. Sima nem, azt nem szeretem, csak az édeskrumplit. Csomagolni nem kell, mert 10 másodpercen belül garantáltan eltűnne a tálcáról az utolsó morzsáig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dad, you know junk food is bad for you. I would happily sacrifice myself and eat that burger instead of you. 🍔➡👅

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

7. Védőpajzs

Ez a találmány azoknak a blökiknek lenne hasznos, akik hozzám hasonlóan kénytelenek megosztani életterüket egy embergyerekkel. Jó, imádom Kishúgit, de azt már kevésbé, mikor a legmélyebb álmomból azzal ébreszt fel, hogy rám mászik és simogatásképpen csapkod. Vagy egyszerűen csak izgatottan sikongat. Hiába lakunk együtt már 13 hónapja, az alvásritmusunkat még nem tudtuk összehangolni. Sokkal komfortosabb lenne a kutya tesók élete, ha létezne egy varázspajzs, amit aktiválhatunk, amikor nyugira vágyunk és kizárhatnánk vele a nem kívánatos zajokat és zavaró tényezőket. Ha bárki fejleszt már hasonlót, szívesen jelentkezem tesztalanynak!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Our faces say it all: Emma likes Mondays – I don’t. #mondaymood #newweek #happymonday #babygirl #bigbrother #myfamily #poodlestagram #poodlesofinstagram #poodlelove #poodles #dogstagram #dogsofig #instadog #petstagram

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Blogleírás

A Cosmo első négylábú bloggere, Bambi, a törpe uszkár billentyűzetet ragadott, hogy elugassa, milyen a világ kutyaként és kutyásként.

Legutóbbi hozzászólások