375 milliót örökölt a világ leggazdagabb kutyája

Forrás: Bambi naplója | 2019 július 22.

Nemrég megint megkaptam, hogy túlságosan elkényeztetett kutya vagyok. Ráadásul most Anya mondta. Méghozzá azért, mert Nagypapa angus marhahusit vett nekem (persze most már szigorúan nyersen). Túlzás? Szerintem cseppet sem, kérem, ez nem elkényeztetés, egy ideális világban minden uszkárnak (és már kutyának is) alanyi jogon járna az angus marha. Na, de hogy bizonyítsam igazam Anyának, kerestem olyan kutyusokat, akikre sokkal jobban illik az elkényeztetett jelző. Hidd el, a nyomukban sem érek!

(Fotó: US Getty Images)

Gunther IV

Karlotta Libenstein egy multimilliomos német grófné volt, aki 1991-ben halt meg, egyetlen örököse szeretett német juhásza, Gunther III volt, így rá hagyta közel 100 millió dolláros vagyonát. Ám a hűséges eb nem sokkal később követte gazdiját a sírba, így az ő fiára, Gunther IV-re szállt a vagyon, amit a megbízott pénzügyi szakik megnégyszereztek. A boldog németjuci így már 375 millió dolláros vagyonnal rendelkezett (múlt időben, mert hogy valószínűleg már nem él, bár ezt nem tudtam kiszimatolni a pudli guglin). Lehet, hogy a pénz azóta is a kutyacsaládban maradt…

Gunther IV-nek saját személyzete volt, sőt állítólag megvette Madonna egyik luxus villáját is. Mondjuk azt nem értem, hogy ha ennyi pénze volt, miért nem tudott egy rendes szakácsot felbérelni. Hát, komolyan virágokkal meg salátával kell kiszúrni egy milliomos blöki szemét???

Továbbá a bikinis hölgykoszorú funkciója sem világos számomra. Talán ők a labdadobáló/pocisimogató személyzet?

Lola

Ez a mini Yorkie és gazdija, Louise Harris, Angliában élnek. Az egy dolog, hogy saját könyve jelent meg, manapság egy kutyától sem ritka az ilyesmi. Amiért viszont tényleg különleges az élete: legalább akkora ruhatára van, mint gazdijának. (Bár megjegyzem,  nem lehet túl kényelmes tüllszoknyában rohangálni, játszadozni.) Plusz minden reggel full angol reggelit kap! Azt Anyáék is szeretik, és persze én is. Na jó, a babot meg gombát nem, de a kolbász jöhet duplán is! Lola egyébként sosincs egyedül, mert bentlakásos kutyasittere van. És nem mellesleg hetente jár kutya spába is, mondjuk emiatt speciel nem irigylem. Ha hűséges olvasóm vagy, tudod jól, hogyan viszonyulok a fürdőkhöz… Mindez egyébként Lola gazdijának potom negyedmillió dollárjába került eddig. Ehhez képest mi az a kis angus marha husi, amivel nekem kedveskedett Nagypapa, ugye?

Lucky Diamond

Az Animal Fair magazin alapítója, Wendy Diamond is eléggé elkényeztette maltipooját. Volt, hogy 4000 dollárért varratott neki ruhácskát, máskor pedig mini sushi bárt rendelt neki. Lucky nevéhez méltóan tényleg eléggé szerencsés volt – egy valamit kivéve. 2012-ben, éppen esküvőjére készülve halt meg. De mivel gazdijai 140 ezer dollárt költöttek a szőrmók lagzira, így is megtartották a bulit, csak éppen nem a friss házasok tiszteletére.

Tinkerbell

Nem kérdés, hogy az aprócska csivava volt minden idők leghíresebb celeb kutyája. Volt idő, mikor ő volt Paris Hilton állandó kiegészítője, arról szegényke nem tehetett, hogy ugyanolyan ízléstelen ruhákat kellett hordania, mint amikben az örökösnő flangált. Azért sem irigyeltem, hogy folyton pawparazzi seregek követték mindenhova, szegény talán már az utcasarokra sem mehetett ki körbeszaglászni fotósok nélkül… Cserébe viszont Paris elég menő kutyakéglit építtetett neki, a kutyaház gyakorlatilag saját villájának mini-mása volt. Bútorokkal és légkondival! 16 másik kutyussal ugyan osztoznia kellett rajta, de hát akkor is elképesztő.

Ezek után egyértelmű, hogy nem vagyok elkényeztetett, igaz? Szóval ma is jöhet az angus marha, akár dupla adag is! Egy kis labdázással úgyis gyorsan lemozgom a plusz kalóriákat!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

No caption needed, my face says it all 🐶❤🎾

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Blogleírás

A Cosmo első négylábú bloggere, Bambi, a törpe uszkár billentyűzetet ragadott, hogy elugassa, milyen a világ kutyaként és kutyásként.

Legutóbbi hozzászólások