Óda a legjobb barátomhoz

Forrás: Bambi naplója | 2019 július 30.

Július 30. a Barátság Világnapja, szóval mi másról is írhatnék, mint a legjobb barátomról. De ki is ő? Mondogatják, hogy az ember legjobb barátja a kutya, ám ez vajon fordítva is igaz? Hát, persze! Az én legjobb barátom egy (egyelőre) elég kicsi ember, mindössze 14 hónapos: Kishúgi. Persze vannak kutya barátaim is, de Kishúgival sokkal szorosabb a kapcsolatunk.

(Fotó: Rabloczky Szilvi Photography)

Tavaly áprilisban még nem is gondoltam volna, hogy ennyire felfordul majd az életem az érkezésed miatt. Eleinte mondjuk nem sokból állt a kapcsolatunk: én néztelek, te bámultál, én megnyaltalak, Apa szörnyülködött, Anya nevetett. Én hívtalak játszani, te meg csak bámultál tovább…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hi there, little sister, it’s me, your fluffy best friend ❤❤❤ #babiesanddogs #bestfriends #dofsofig #dogstagram #dogsofinstagram #poodlesofinstagram #poodlestagram #poodlesofig #poodlesarethebest #doglove #poodlelove

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Mondjuk már ekkor is nagy hatással voltál rám. Az alvási szokásaimra legalábbis mindenképp. Eltartott ugyanis pár hónapig, mire rájöttél, hogy átaludni az éjszakát sokkal jobb, mint másfél óránként sírva kelni. De neked még ezt is megbocsátottam.

Azt is megbocsátottam, hogy amint elkezdtél kúszni-mászni, én lettem a kedvenc célpontod, a kedvenc hobbid pedig, hogy belecsimpaszkodj a bundámba. Tudom, ellenállhatatlan vagyok, na…

Jó, azért ne hidd, hogy csak panaszkodni tudok. Imádom, hogy mióta velünk vagy, sokszorosára szaporodtak a játékok itthon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Listen, Emma, there are wild animal noises coming from your book. 🐒🐘🦁But don’t worry I’ll keep you safe! 🥰😂

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Azt pedig már rég letisztáztuk egymás között, hogy minden játék közös. Különösen a fürdős állatkáid. Anyáék nem értették, de te igen, hogy nagyon szeretnék én is játszani a homárral és halacskával, de a kádba azért nem ugrom be, mert utálok vizes lenni. Te megoldottad ezt a problémát: kidobálod őket a fürdőkádból nekem.

Azt sem kellett magyaráznom neked, hogy minden étkezéskor illik engem is megkínálni. Jó, anyatejből nem, de mióta szilárdat eszel, alap, hogy mindig juttatsz nekem is pár finom falatot. Ami általában sajt vagy husi, hiszen olyan okos vagy, hogy tudod, ezek a kedvenceim. Hihetetlen, hogy egyikünk sem beszél, mégis milyen jól megértjük egymást, igaz? Ettől is vagyunk szuper barátok!

Anyáék szerint egyébként az első szavad jó eséllyel az lesz, hogy Bambi, aminek nagyon örülnék. Egyelőre a Bááábi-ig jutottunk, de menni fog ez, hidd el! Addig is, a Bááábi-ra is hallgatok, tudom, hogy engem hívsz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mood right now: 😴😴😴 BTW have you read my new blog post about what a dog’s favourite sleeping position says about their personality? Link in bio!

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Azt sem felejtem el, hogy mikor Nagyiék először vigyáztak rád egy teljes hétvégén, és érted mentünk Anyáékkal, nekem örültél a legjobban. Érhető, mégis csak én vagyok az elsőszámú játszópajtásod.

És ha már játék: mindenki el van ájulva tőle, hogy 14 hónapos létedre milyen ügyesen tudod dobálni a labdákat. Kicsit vagy nagyot, mindegy. Ebben több hónapos kemény munkám van, hiszen újszülött korod óta igyekszem megtanítani, hogyan labdázz velem. Úgy néz ki, végre sikerült, és biztos vagyok benne, hogy még sok-sok éven át labdázunk közösen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Teaching little Emma how to throw the ball for me. She’s finally getting the hang of it. 🥎➡🐶

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Boldog Barátság Világnapját, Kishúgi!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Swinging into the weekend with my little sis 🤪💝#babygirl #myfamily #bigbrother #cutebaby #babywithdog #dogstagram #instadog #dogsofig #pawstagram #poodles #poodlestagram #poodlesofinstagram #poodlesofig

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Blogleírás

A Cosmo első négylábú bloggere, Bambi, a törpe uszkár billentyűzetet ragadott, hogy elugassa, milyen a világ kutyaként és kutyásként.

Legutóbbi hozzászólások