9 csodás fotó az állatok világnapjára

Forrás: Bambi naplója | 2019 október 4.

Azt mondják, az emberek világában élünk, de felmerül bennem a kérdés: akkor hogy lehet, hogy nekik nincs világnapjuk? A kutyáknak van (sőt a fekete kutyáknak külön is), még a cicáknak is van, ma pedig az összes állatot együttvéve ünnepeljük. Szóval lehet, hogy mégsem a kétlábúak körül forog a világ, hanem a négylábúak, patások, szárnyasok, uszonyosok, csáposok, csúszómászók körül? Ezen elmélkedek ma, október 4-én, ami 1931 óta az állatok világnapja. Mivel ma magamat is ünnepeltetnem kell, nem ugatok sokat, mégsem szabad sokat dolgozni ünnepnapokon, ugassanak helyettem képek, amiken kutyusok barátkoznak különféle állatokkal.

(Fotók: Pinterest)

Úgy látszik, mi, kutyák nemcsak az ember legjobb barátja lehetünk, hanem akár egy libáé is:

Én például egy őzikéről kaptam a nevem állítólag, de a valóságban még sosem találkoztam eggyel sem. Anya szerint jobb is, mert nem valószínű, hogy úgy hozzásimulnék, mint ez a blöki itt:

Ő egy skót szarvasagár fajtájú kutyus, akit éppen egy szarvas bébi puszilgat. Anya itt elolvadt, fel kell nyalogatnom a padlóról.

Minden tiszteletem ezé a fehér ebé: felülkerekedett egy óriási bivalyon.

Mostanában én is rendszeresen találkozok sünivel az esti sétáimon, de Anya nekem nem engedte meg, hogy felhozzam az ágyamba.

Hát, ez a golden retriever sem éppen ijedős! Erről jut eszembe, hogy Anyáék Kishúgival mennek vasárnap állatkertbe, ahol vannak igazi elefántok, de köszi, én inkább kihagyom ezt a programot. Kb. az elefánt körméig sem érek fel, belátom, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban.

Kezdem azt hinni, hogy némely golden retriever elfelejtette, hogy ők valójában kutyák.

Na, ez már túlzás szerintem, a cicuska azt hiszi, mindent szabad neki!

Itthon (szerencsére) csak plüssállatok vannak, de velük jó viszonyt ápolok:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Me and my gang would like to wish everypawdy Happy World Animal Day! 🐶🐰🐻🐿🐩

Bambi (@bambi_thepoodle) által megosztott bejegyzés,

Blogleírás

A Cosmo első négylábú bloggere, Bambi, a törpe uszkár billentyűzetet ragadott, hogy elugassa, milyen a világ kutyaként és kutyásként.

Legutóbbi hozzászólások