13 halloweeni kutyajelmez, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Forrás: Bambi naplója | 2019 október 18.

Már két hét sincs hátra, és eljön október utolsó napja, amit a világ egy része úgy ismer, hogy Halloween napja. Ilyenkor pedig az emberek (főleg a gyerekek) vicces jelmezekbe öltöznek be, és édességet kunyerálnak. Sokáig ez a hagyomány csak az angolszász országokban volt elterjedt, de az elmúlt években itthon is egyre többen ünneplik. Sőt, már nem csak az emberek, hanem kutyák is. Sajnos mi édességet nem kunyerálhatunk (pedig ez lenne szerintem a Halloween egyetlen élvezhető része), de jelmezekben parádézunk. Mondjuk a többes szám rám nem érvényes, mert eddig szerencsére megúsztam a kosztümöket. Nem úgy, mint ezek a blökik, akik a New York-i halloweeni parádén vonultak, mint például ez a Hófehérke csivava:

(Fotó: US Getty Images)

 

A szuperhősök nemcsak hogy köztünk járnak, de néha nem két, hanem négy lábon. Mondjuk nekem nem kell jelmez, hogy tudjam, Superdog vagyok.

Azt hallottam, hogy a dinók évmilliókkal ezelőtt kihaltak. Ez a tacskószaurus viszont mégis túlélt, vagy talán a Jurrasic Park kutyás remake-jére, a Jurrasic Bark castingjára készül?

Kishúgi nagyon szereti a banánt, én nem igazán, de úgy néz ki, vannak kutyusok, akiknek szintén ez a kedvenc gyümijük:

A Wall Street farkasa – háááát ennek a kis szőrmóknak igen nagy önbizalma van.

A szellem golden retriever, akinek gazdija későn kapcsolhatott, hogy közeleg a Halloween, ezért csak gyorsan lyukakat vágott egy lepedőre.

Amikor életre kel egy fájdalmas szóvicc…

Na, ebben a jelmezben legalább van fantázia! Vajon a blöki Elvis dalokat is el tud ugatni?

A pápa puppyt elnézve elmorfondíroztam, hogy nekünk, kutyáknak vajon milyen a vallásunk? Egy biztos: gazdink az Isten számunkra, a jutifalat és labda pedig szent és sérthetetlen!

Kutyapároknak szinte kötelező legalább egyszer ördög-angyalnak öltözni. Nekem ugyan (egyelőre) nincs párom, de biztos, hogy angyal lennék. Anya szerint ez nem ilyen biztos…

Ez a kis pamacs matróz szolgálatra jelentkezik! Kicsit aggódom érte, vajon van mentőmellény az ő méretében?

Szerintem, ha ez a két kutyus tudná, milyen sors vár általában a tehenekre és bárányokra, nem vigyorognának így.

Ééés végül Anya kedvence, Harry Pawter. Ezúton kér mindenkit, hogy szóljon, ha tudja, hol lehet ilyen jelmezt kapni. Én pedig ezúton kérek mindenkit, hogy neeeeeeeee árulja el neki, mert szeretném megőrizni a jelmez szüzességem!

(Fotók: US Getty Images)

Blogleírás

A Cosmo első négylábú bloggere, Bambi, a törpe uszkár billentyűzetet ragadott, hogy elugassa, milyen a világ kutyaként és kutyásként.

Legutóbbi hozzászólások