Melyik legyen 2019 legviccesebb állatos fotója?

Forrás: Bambi naplója | 2019 november 7.

Ma elkísértem Anyát a munkahelyére, mert úgy látszik, már dolgozni sem tud nélkülem. Gondoltam, segítek neki, de nem vette jó néven, mikor befészkeltem magam az ölébe, a buksimat pedig megpihentettem az alkarján, mert állítólag ettől nem tudott gépelni. Merthogy Anya újságíró/szerkesztő.  Na, mindegy, mivel nem volt jobb dolgom, én is beleástam magam ebbe a média dologba, két szerkesztőségi kajakunyerálás közben híreket olvasgattam. Így futottam bele abba, hogy az idei The Comedy Wildlife Photography Awardson, vagyis a vicces állatfotók versenyén kiválasztották a döntősöket.

(Fotó: Vicki Jauron)

A 40-ből kiválasztottam a 15 kedvencemet, és melléjük írtam, szerintem mire gondolhatott az adott állat a kamerakattintás pillanatában. A fenti hóbagolynál szinte biztos vagyok benne, hogy a fotóst nevette ki, amiért az elsüppedt a vastag hótakaróban, ő pedig lazán tipeg rajta.

Ennek a fókának a haverja mesélt egy szóviccet, amiről ő előadja, hogy mennyire naaaaaagyooooon poénos. Kicsit szerintem túljátssza a dolgot, de sebaj.

Ez a két oroszlán az állati Africa’s Got Talent tehetségkutató show-ra gyakorol. Páros táncos kategóriában szerintem tuti esélyesek a győzelemre.

„Ajjaj! A vízbe csobbanáskor lecsúszott az úszónacim!” Sebaj, haver, a legjobbakkal is előfordul!

Ők kipróbálják a páros acro jógát – egyelőre inkább kevesebb, mint több sikerrel.

„Neeeee, az utolsó mogyorós snackemet kifújta a szél a kezemből!” Ezt átérzem, én is így kiborulnék, ha elesnék az utolsó lazacos jutifalimtól.

„Nem tudom, minek kell ehhez az embereknek deszka, én simán szörfözök anélkül is.”

Ez a brummogi most állapította meg magában, hogy nagy hiba volt előző este benyomni még azt az utolsó mézes pálinkát.

A mormota, aki a tükör előtt órákig gyakorolta a tökéletes selfie pózt. Jobb a kameraérzékenysége, mint a Kardashianoknak. Legalábbis Anya ezt mondta, én nem tudom, hogy kik ők.

Ez a majmóca kicsit túl sokat nézett hip-hop videókat YouTube-on, és most rappelve makog.

Ez a maci tisztára olyan, mint Kishúgi, amikor azt hiszi, talált egy remek búvóhelyet a lakásban – de persze azonnal kiszúrom, hol van.

„Lehet, hogy én vagyok a legkisebb a hordában, de mégis nekem van a legkirályabb dolgom.”

Egy jegesmedve, aki éppen most kelt fel mély álmából, és rögtön elvakította a havon tükröződő napfény.

„Hupsz, lehet, hogy be kellett volna bújnunk a bokorba!” Amúgy meg majmok kutyapózban?! Elég furcsa képzavar.

„Ezt nézzétek, csajok! Ilyen egy igazi férfitest!” – mondja a csimpánz, miután 1 órát gyúrt a dzsungel gymben.

 

A 40 döntőbe került fotó (itt tudod megnézni az összeset) közül november 13-áig választják ki a legviccesebbet, a nyertes pedig egyhetes kenyai fotós szafarira utazhat. Te melyiken nevettél a legjobban?

Blogleírás

A Cosmo első négylábú bloggere, Bambi, a törpe uszkár billentyűzetet ragadott, hogy elugassa, milyen a világ kutyaként és kutyásként.

Legutóbbi hozzászólások