Ez az új trükk véglegesen és hatásosan eltüntetni tokát, ráadásul csak napi egy perc kell hozzá! Őrültség lenne nem kipróbálni!

Az áll alatt és a nyak fölött elhelyezkedő toka sok nő életét keseríti meg, végleges megoldást pedig a plasztikai műtéteken és a zsírbontó injekciókon kívül még nem nagyon találtak fel – legalábbis eddig! Ez az új, napi 1 perces arcjóga ugyanis csodákat ígér, állítólag már 30 nap alatt lejjebb megy a toka tőle…

Te is kipróbálnád?

Mindjárt elmondjuk, miből is áll ez az egy perc arcjóga, de előtte nézzük is meg, hogy mi az a toka! A külföldön csak „dupla tokaként” emlegetett zsírpárnácska egyből az áll vonalánál kezdődik lerakódni és szépen lassan terjed a nyak középső részéig. Nem káros és semmilyen egészségtelen hatása nincs, mégis szinte mindenkit zavar, mivel jóval vékonyabbnak tűnik az arc nélküle.

A toka kialakulhat hízástól, öregedéstől, de sokszor genetikai háttere van, ezért könnyen előfordulhat, hogy egyáltalán nem vagy hízós alkat, nincs rajtad semmi plusz kiló, előbb-utóbb mégis kialakul egy kis zsírpárna az állad alatt, vagy megereszkedik a bőr, amit köznyelvben tokának hívunk. Nem túl hízelgő név és senki sem szereti, de ez van...

Egészen idáig viszont semmilyen végleges megoldást nem találtak ki ellene. Persze, drasztikus eljárásokkal, úgy, mint plasztikai műtétekkel meg zsírbontó injekciókkal eddig is eltávolítható volt, viszont most egy olyan forradalmi módszert találtak ki az eltüntetésére, ami semmilyen kellemetlenséggel nem jár – és naponta csak egy percbe kerül!

1 perc arcjóga

A csúcsszuper „toka olvasztó” technikát Danielle Collins találta ki, aki már 17 éve kísérletezget különböző arcjóga mozdulatokkal a fiatalos és a feszes bőr megtartása érdekében – nemrégiben pedig felfedezte, hogy ha ezt a bizonyos mozdulatot csinálja, akkor a tokája is kisebb lesz. Az őrületes felfedezést persze azóta már mindenhol felkapták és eddig csupa jó tapasztalatok vannak róla, úgyhogy veled is megosztjuk!

A gyakorlat szerint úgy kell csinálni, mintha meg akarnád csókolni az eget. (Ne nevess!) A mozdulat közben ugyanis érezni fogod, hogy a nyakadon feszül a bőr. Tehát nincs más dolgod, mint csücsöríteni és apró kis puszikat dobálni az égnek! Ha csak egymás után 20-szor csinálod meg ezt a gyakorlatot, a nap többi részében pedig egyáltalán nem, állítólag már akkor is meg lesz az eredménye 30 nap múlva!

A szakértők szerint ez a technika azért hatásos, mert ritkán nézünk felfelé és a nyaki izmok egy idő után „elernyednek”. Ha viszont ezeket az izmokat is mozgatjuk, akkor tónusosabbá válik az érintett terület, a toka pedig el fog tűnni!

Jöhet még több gyakorlat?

Persze, több hatásos arcjóga-technika is van még a tokamentesség eléréséhez, amiről több zseniális videó is készült. A mi kedvencünk még az, amikor a nyelvünkkel megpróbáljuk megérinteni az orrunkat. Ez első hallásra elég viccesnek tűnhet (kívülről nézve pedig kifejezetten az), de rendkívül hatásos. Viszont a nyelvnek, az állkapocsnak és a nyaknak hihetetlenül fárasztó, ezért csak módjával alkalmazd ezt a gyakorlatot!

De mutatjuk is a videót, amiben a technika kitalálója, Danielle Collins mutatja be a fantasztikus gyakorlatokat! 

Via