Mindenki szereti a szép és ápolt hajat, 💕 ezért egyre több olyan hajmosási trükköket és hajápolási tippeket osztanak meg a szakértő fodrászok, amikre magunkról tutira nem jönnénk rá. Azt például nemrég egy influencer fedezte fel, hogy egy sima hajcsattos módszerrel mennyivel dúsabbnak fog tűnni a haj; most pedig egy igazi profi osztotta meg azt a 15 másodperces hajdúsító trükkjét, amivel nemcsak nagyobb, hanem szebb és ápoltabb is lesz a haj!

Ez a hajdúsító trükk fantasztikus!

Nagyon egyszerű trükkről van szó, amit nemcsak hajmosás után, hanem lényegében bármikor lehet alkalmazni, amikor van nálad kéznél egy hajszárító és egy hajkefe. A trükk szerint ugyanis csak oda kell rakni a nagy hajkefét a hajtövek közelébe és kb. 5-8 másodpercen keresztül meleg levegővel, további 3-5 másodpercig pedig hideg levegővel szárítani azt.

Az eredmény? Nagyobb, dúsabb és ápoltabb haj, mivel a levegő nemcsak volument ad a hajnak, hanem még tisztítja is azt! A hajra fújt levegőtől ugyanis kevésbé fog zsírosnak tűnni a haj, ami azt jelenti, hogy végre nem kell naponta vagy kétnaponta megmosnod a loboncodat. Elég csak egy kis hajshzárítós levegőt ráfújnod a tövekre és már kész is!

Ezt a rettentő egyszerű trükköt egyébként bármikor ki tudod próbálni, akár még ma is: ne feledd, csak 15 másodperc kell hozzá.

Mutatjuk, hogyan csináld! 

Via