A Bridgerton már a sztárok frizurájára is hatással van

Elsőként most Cardi B-t ihlette meg a kedvenc sorozatod!

A Bridgerton már a sztárok frizurájára is hatással van

Bridgerton minden kétséget kizáróan a Netflix legsikeresebb sorozata 82 millió háztartás nézte meg! –, és nemcsak Hastings hercegének szemébe bámulására inspirált minket. Futótűzként terjednek a különböző kihívások a a TikTokon, de rengeteg tippet is elleshetsz a sorozatból: a legnyilvánvalóbb, forró hancúr-ötleteken kívül beauty-fronton is szuper ihletforrás!

Megmutattuk már neked például, hogy hogyan lehet olyan ragyogó bőröd, mint Daphne-nak – a Bridgerton sminkmestere, Linda J Pearce tippjeit ebben a cikkben olvashatod –, de azt is megtudtuk, mik a sori sztárjainak kedvenc hajpakolásai ide kattintva te is azonnal lekoppinthatod a Bridgerton-lányok gyönyörű fürtjeit!

A Netflix produkcióját persze Hollywood A-listás sztárjai is ledarálták,Bridgerton csodás hajkreálmányai pedig a hírességeket sem hagyták hidegen. Egészen pontosan Cardi B volt az, aki olyan szinten rápörgött a sorira, hogy nemrég egy Bridgerton által inspirált frizurát csináltatott magának!

A rapper persze amúgy is szeret kísérletezni a különböző frizkókkal, de most ő és a fodrásza, Toyko Stylez kimaxolták a feladatot. Toykonak a 19. századi francia romantikára specializálódott Jeanbaptiste Santens, hair artist tippjei segítettek abban, hogy elkészítse Cardi Bridgertonra hajazó frizurakölteményét: a feltornyozott, lenyűgözően megépített alkotást pedig egyértelmű, hogy még Sarolta királynő is szívesen hordaná.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cardi B (@iamcardib) által megosztott bejegyzés


Cardi persze a divattippeket már nem a 19. századból vette: a lookot egy-egy modern csavarral állította kontrasztba. Először is egy Jessica Rabbit-szerű piros outfittel, aztán pedig absztrakt, szürke darabbal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cardi B (@iamcardib) által megosztott bejegyzés

A szelíd lehet hatékony (x)

Az elmúlt évtizedekben kialakult nézet, hogy a természetes, szelíd módszerek hatékonysága elmarad a drasztikus beavatkozásoktól, akár hatóanyagok, akár plasztikai beavatkozások terén. Az utóbbi években ez a nézet elsőként megkérdőjeleződött a felismert mellékhatások miatt, majd teljesen átfordult, mikor felfedeztük, hogy a tüneti kezelés helyett sokkal hatékonyabbak az oki kezelések, akár az egészségünk a cél, akár a bőrünk, arcunk szépsége. Így a tudatos szépségkezelésekben a szelíd módszerek sokszor kiváltják, sok esetben pedig komplementer módon kiegészítik az oki plasztikai beavatkozásokat.

Még több

Beauty