Észrevetted ezt a rejtett üzenetet A fiúknak, akiket valaha szerettem 3-ban?

Egészen más értelmet nyer így a film vége…

Észrevetted ezt a rejtett üzenetet A fiúknak, akiket valaha szerettem 3-ban?

Végre valahára befutott a Netflixre a nagy kedvencünk, A fiúknak, akiket valaha szerettem 3. része, ám a cuki romantikus pillanatok helyett Lara Jeannek és Peternek ezúttal sokkal komolyabb dolgokkal kellett szembenéznie. A fiúknak – Örökkön örökkében a pár kapcsolata egy olyan fordulóponthoz ér, ami mindkettőjük életét megváltoztathatja – a készítők pedig egy szimbolikus rejtett üzenettel tettek is róla, hogy ez a váltás a lehető legdrámaiabb legyen. Nem tudod, miről beszélünk? Nyugi, mindjárt elmagyarázzuk. Vigyázz, spoilerek!

Lara Jean és Peter fülig szerelmesen a gimiben még úgy tervezte, hogy ugyanazon az egyetemen szeretnének tovább tanulni. A Stanfordot nézték ki, ahol Lara Jean angol szakra jelentkezett, Petert pedig leginkább a lacrosse-ozás izgatta. Végül azonban úgy alakult, hogy csak Petert vették fel, Lara Jean pedig nem került be. A lánynak nem volt mit tennie, más egyetemeket is fontolóra kellett vennie. Így jött képbe a Berkley és a New York-i Egyetem. Elsőre a Berkley tűnt a legjobb választásnak Lara Jeannek, hiszen a nyugati parton van, nem messze a családjától, nem mellesleg pedig Peter is csak egy órányi távolságra lett volna.

Egy végzős iskolai kirándulás viszont mindent megváltoztatott. Az osztállyal New Yorkba látogattak, a lányt pedig azonnal magával ragadta a nagyváros nyüzsgése és energiája. Lara Jean az élmény hatására lemondott a Berkley-ről és úgy döntött, hogy az érettségi után az ország másik végébe költözik, és a New York-i Egyetemre kezd járni.

A sztori röviden összefoglalva nagyjából ennyi, arra a bizonyos szimbolikus üzenetre pedig az utolsó jelenetig kell várni. A fim zárásaként Lara Jean éppen berendezkedik a kollégiumi szobájába az egyetemen, miközben mi nézők arra leszünk figyelmesek, hogy a lánynak egy drámaian új frizurája van.

Lara Jean frizurája rövidebb, vagányabb és bátrabb lett, ami tökéletesen szimbolizálta az élethelyzetét. Érettebbnek és komolyabbnak tűnik, egy olyan lánynak, aki készen áll elkezdeni élete egy merőben új fejezetét. Sőt mi több, az új frizura valójában annak is a jele lehet, hogy Lara Jean a gimis évekkel együtt a Peterrel való távkapcsolatát is kész maga mögött hagyni… (Bár mi azért még mindig szeretnénk hinni az örökkön-örökkében.)

Kiemelt kép: Profimedia – Red Dot

A szelíd lehet hatékony (x)

Az elmúlt évtizedekben kialakult nézet, hogy a természetes, szelíd módszerek hatékonysága elmarad a drasztikus beavatkozásoktól, akár hatóanyagok, akár plasztikai beavatkozások terén. Az utóbbi években ez a nézet elsőként megkérdőjeleződött a felismert mellékhatások miatt, majd teljesen átfordult, mikor felfedeztük, hogy a tüneti kezelés helyett sokkal hatékonyabbak az oki kezelések, akár az egészségünk a cél, akár a bőrünk, arcunk szépsége. Így a tudatos szépségkezelésekben a szelíd módszerek sokszor kiváltják, sok esetben pedig komplementer módon kiegészítik az oki plasztikai beavatkozásokat.

Még több

Beauty