Így lehet 5 perc alatt csini frizurád az online meeting előtt

Egy kis csavarás meg egy cool kiegészítő, és máris jobban festesz majd a kis ablakban a képernyőn.

Így lehet 5 perc alatt csini frizurád az online meeting előtt

Ha a home office nálad is együtt jár azzal, hogy a kényelmes papucs meg a melegítő lett az új kedvenc cuccod, de az online meetingekre azért összekapod magad, most jól figyelj! Könnyedén elkészíthető, mégis csini és látványos frizurát mutat neked a Cosmo beauty bloggere, Esztergályos Viki – és tényleg elég hozzá pár perc, hogy elkészítsd!

1. Védd a tincseid!

Ha hővel formázod a hajad, nagyon fontos, hogy óvd annak károsító hatásától. Ha hővédelemmel ellátott hajhabot használsz, két legyet üthetsz egy csapásra! A habot alaposan dolgozd el a száraz hajadon. (Persze spray vagy krém állagú hővédő is szuper!)

Fésüld át!

Ezután egy hajkefével, fésüld át a tincseid, hogy egyetlen gubanc se maradjon a hajadban.

Csavard meg!

A nagyobb volumenhez és a laza hullámokért tincsenként csavard meg a hajad és kicsit szárítsd át a hajszárító legalacsonyabb fokozatával.

Göndöríts!

Rétegenként haladva göndörítsd be a hajad alsó 2/3-át. Használhatsz hajsütővasat, hajegyenesítőt vagy akár hozzám hasonlóan kúpvasat is. Fontos, hogy, amikor leengedsz egy-egy kész tincset, kicsit tartsd még a tenyeredben, hogy ott hűljön ki, így sokkal tartósabb lesz a hullám. Pro tipp: Használhatsz hővédő kesztyűt, hogy elkerüld a forró vas okozta égési sérüléseket.

Borzold át!

Ha végeztél a hullámosítással, az ujjaid segítségével fésüld át, és egyben kicsit borzold fel a tincseid, hogy laza „messy” hatású legyen a frizura.

Csitt-csatt!

Az elegánsabb look kedvéért, tűzd meg oldalt egy nagy hajcsattal, végül fújd át az egészet fényt adó hajspray-vel.

El is készült ez a laza, hullámos frizura – ugye, milyen egyszerű volt? Igazgasd el szépen a hullámokat, mielőtt becsatlakozol a meetingre!

Még több

Beauty