Billie Eilish szempillatrükkjét most azonnal ki kell próbálnod!

Ettől az egyszerű mozdulattól tűnt olyan szépnek és természetesnek az énekesnő pillája a Grammy-átadón.

Billie Eilish szempillatrükkjét most azonnal ki kell próbálnod!

Billie külseje általában elég extrém – kivéve a sminkje. Az a legtöbb esetben visszafogott, szemben a szettjével vagy a hajszínével. A 63. Grammy-díjátadón az énekesnő tetőtől talpig rózsaszín-szürke mintába öltözött, passzolt a nadrágja, a blézere, a kalapja, de még a maszkja is! Ja, és a körméről se feledkezzünk meg! És ami kilátszott a pofijából, az természetesen gyönyörű volt! Mint mindig, most is Robert Rumsey make-up artist felelős a sminkért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Rumsey (@robrumseymua) által megosztott bejegyzés

Spirálvarázslat

Könnyed, nem maszkszerű, természetes hatású alapozás, enyhén fénylő nude szemhéjfesték, hangsúlyos szemöldök, és GYÖNYÖRŰSÉGES pillák. Semmi csomó, semmi tapadás, semmi gubanc, csak hosszú, ívelt, szétválasztott szálak – de úgy, mintha így ébredt volna. Hogy mi a trükk? Robert a Milk Makeup márka termékeit használja Billie sminkjéhez, a választott spirál pedig egy dúsító, volument adó darab. (A Cultbeauty egyébként szállítja Magyarországra.) Hogyan lett mégis ennyire természetes az összhatás? Egyetlen mozdulaton múlik!

A dúsító szempillaspirálok könnyen összetapadnak, ha vastagon viszed fel őket. Próbáld ki, hogy mielőtt a pilláidhoz érinted, a tubus szélén lehúzod a keféről a felesleges festéket. Igen, Rubert szerint ez a legfontosabb titka a természetes hatású, mégis hangsúlyos pilláknak!

Extra szabályok:

A végéről is, és a kefe „testéről” is húzd le a felesleget, hogy épp csak annyi festék maradjon rajta, amennyi finoman körbe veszi a szálakat.

Ne várj sokat a két réteg felvitele közt, hogy épp csak megszikkadjon, de ne száradjon meg teljesen a festék.

A pillák tövétől indítsd a kefét, és egyenletes, előre-felfelé irányuló mozdulattal húzd végig a szálakon.

A második festés is ugyanígy induljon, mert ha csak a végét fested be, nem lesznek olyan szép karcsúak és íveltek a szálak.

Kiemelt kép: Getty Images

Még több

Beauty