4 csillagjegy, aki óriási átalakulásra képes rövid idő alatt

Ők az átváltozás és az illúzió koronázatlan királynői, legyen szó sminkről és hajról, mellettük az összes csillagjegy elbújhat ebből a szempontból.

4 csillagjegy, aki óriási átalakulásra képes rövid idő alatt

Tökéletes alapokkal születni kell – de még szuperebb, ha megtanulod abból kihozni a legtöbbet, amit kaptál. (Nyugi, azért van a Cosmo, hogy ebben segítsen!) Néhány csillagjegy zsigerből vágja, milyen hidratálót kell az alapozójához adnia, hogy még tökéletesebb legyen a hatás, cserébe bárkit lazán leragyognak.

Halak

Te sem vagy tökéletes, viszont elképesztő érzéked van, hogy annak mutasd magad: pontosan ismered a fényképarcod megfelelő szögeit, tudod, milyen szépségtermékekkel és milyen arányban kell trükköznöd, hogy elrejtsd a bőrhibáidat, vagy a kialvatlanságod jeleit. És igen, ha valaki, akkor te arra is képes vagy, hogy hihetetlen hajkoronát varázsolj abból a néhány szálból, amire más csillagjegy talán képtelen lenne.

Ikrek

Élvezed a kontrasztot, sőt szeretsz rá is játszani. Neked nem sajog az egód, ha előtte utána fotókat posztolsz, legyen szó sminkről, hajfestésről, vagy egy random frufruról, amit pimaszul bátran és profin tudsz kivitelezni – a legtöbb óvatoskodó csillagjeggyel ellentétben.

Bika

Alapjáraton úgy érzed magad jól a bőrödben, ahogy vagy, aminek az az oka, hogy tökéletes összhangban vagy önmagaddal. Viszont úgy érzed, érvényesülés szempontjából igenis fontos, hogy felvedd a kesztyűt, és kiemeld az előnyös vonásaidat, ha arról van szó, hogy kel egy kis plusz a fellépésedhez. Olyankor előkerül a kedvenc rúzsod, ami hangsúlyozza a mosolyod, vagy tetőtől talpig a favorit színeidbe öltözöl.

Oroszlán

Számodra borzasztóan fontos az egó, nem mindegy, mit gondolnak rólad mások, és eszed ágában sincs jegelni ezt a szempontot. Azt viszont kevesen gondolnák, hogy díszletek nélkül kiscica vagy oroszlán helyett, és ami ennél is keményebb, hogy ezt te magad is így érzed. Vagyis szükséged van a díszletekre, az átgondolt sminkre, egy látványos frizurára, és a tökéletesen felépített szettre, hogy extra önbizalmat meríts.

Kiemelt kép: Getty Images

És most jöjjön néhány trükk, amivel még nagyobb beautyguru lehetsz:

Még több

Beauty