Blake Lively a hajfestést sem úszhatta meg Ryan Reynolds zseniális trollkodása nélkül

Ryan Reynolds ismét kapott az alkalmon, hogy megviccelje Blake Lively-t. Nem kérdés, hogy ők a legszórakoztatóbb sztárpár Hollywoodban!

Blake Lively a hajfestést sem úszhatta meg Ryan Reynolds zseniális trollkodása nélkül

Pontosan egy hónappal ezelőtt, február közepén nézhettük végig a videót, amiben Ryan Reynolds befesti felesége, Blake Lively haját. A színésznő ugyanis megkérte Ryant, hogy tegyen neki egy szívességet, és váljon egy délutánra fodrásszá, ugyanis a karantén miatt most nincs lehetősége arra, hogy becsekkoljon a sajátjához. A legjobb, hogy ebbe az Insta-közösséget is bevonták, és nemcsak a végeredményt, de az egész folyamatot megosztották.

Azt eddig is tudtuk, hogy Ryan zseniálisan helytállt fodrászként, arról viszont fogalmunk sem volt, mit gondolt a dologról. Egészen mostanáig. A színész Alison Hammondnak adott interjút a This Morning című műsorban, ami persze nem telhetett el anélkül, hogy a feleségét meg ne trollkodta volna. A pár tagjai mindig kapnak az alkalmon, és nyilvánosan viccelik meg egymást.

„Semmi sem volt félelmetesebb, mint az a kérés. Úgy éreztem, hogy le kellene borotválni az egészet. Minden pillanatban utasításokkal látott el, és most csak szépen próbáltam kifejezni magam azzal kapcsolatban, hogy valójában üvöltött velem – mesélte Ryan azzal kapcsolatban, hogy érezte magát, miközben Blake haját festette.

Ha olyan gyönyörű tincseket szeretnél, mint amilyen Blake Lively-é, ezeket a cikkeket mindenképp olvasd el:

Még több

Beauty