5 csillagjegy, akit titokban mindenki irigyel

Csinosak, szépek, és a magabiztosságuk is a topon van. Vajon mit tudnak ezek a csillagjegyek, amit a többiek nem?

5 csillagjegy, akit titokban mindenki irigyel

Néha úgy érzed, talán csillagaidban a hiba, de vannak napok, amikor nem érdekel, hogy a bőröd látott már szebb napokat, hogy a lenövésed mérete Chris Hemsworth bicepszével vetekszik, ahogy a pattanásaidat is régi haverokként üdvözlöd, ha már benéztek. Vagy épp abba a lazán tökéletes csoportba tartozol, aki nem tesz semmi különöset, mégis jól néz ki és jól működik az élete? Olvass tovább, hogy kiderítsd, utóbbi, vagyis a legirigyeltebb csillagjegyek csapatát erősíted-e.

Vízöntő

Te vagy az a csaj, akinek minimális erőfeszítésébe kerül, hogy jól nézzen ki. Egy kis BB krém plusz szempillaspirál is pont elég, hogy kompatibilis legyél, a laza természetességgel összeállított hanyagul elegáns ruhatáradról már nem is beszélve. Igen, pontosan tudjuk, hogy nem akarsz a középpontban lenni, de a coolságod miatt gyakran sodródsz a figyelem fókuszába. Ne érezd magad rosszul, ha inspirálsz másokat, és az is jó, ha megtanulod kezelni az irigykedő tekinteteket, ha már ilyen lazán tökéletes csillagjegyhez tartozol.

Bika

A kisujjadban van a rendszerezés, mindig maximális rend van körülötted és a fejedben is. A piperepolcod nem roskadozik a szépségtermékekből, viszont mindened van, ami hozzátesz a természetes szépségedhez. Ami pedig a ruhatáradat illeti, szemtelenül kevés, de minőségi darabokból összeállított kapszulakollekcióddal újra és újra azt a hatást érheted el, mintha nonstop cserélnéd a ruháidat. Viszont sosem kérkedsz az extráiddal, egyszerűen úgy érzed jól magad a bőrödben, ha minden jól szervezett körülötted.

szép lány virágcsokorral

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Golyó- és cinizmusálló az önbizalmad, egyszerűen megállíthatatlan vagy, ha tudod, hogy mit akarsz. Éppen azt, hogy mindenki rád figyeljen? Kisujjból megoldod. Előléptetésre vágysz? Megdolgozol érte, és bezsebeled, amire vágysz. Kivívnád annak a cuki srácnak a figyelmét? Pontosan tudod, hogyan összpontosítsd minden energiád és szexis kisugárzásod egy dögös szelfibe, ahogy ahhoz sem kell segítség, hogyan vess be ehhez tökéletesen egy pimasz piros rúzst. Rengeteg a rajongód, és pont ennyi az irigyed. De ha valaki, te magasról teszel a rosszakaróidra.

Mérleg

Úgy hozol egy állandóan magas szintet, legyen szó külsőről és belsőről, hogy azt a többi csillagjegynek művészet lenne koppintani. Nem engeded meg magadnak, hogy szétess divat fronton, viszont túl feltűnő ruhákhoz sem nyúlnál semmi pénzért. A sminkben a nude-ra vagy a természetes üdeségre szavazol, így a füstös szem és a mélyebb tónusok totálisan hidegen hagynak. A külsődben tökéletesen tükröződik az az egyensúly, amit belülről hozol, és amit bárki elcserélne veled.

Skorpió

Odateszed magad a munkádban, nem okoz gondot a koránkelés, és ehhez zavarba ejtően átgondolt külsőt villantasz újra meg újra. Veled kapcsolatban az a többiek első reakciója – vajon mi a titkod? Egyszerű: tökéletes az időbeosztásod, és sosem kérdőjelezed meg magad. Épp elég külső tényező és rosszakaró van, aki el akar bizonytalanítani, így önmagad számára az a biztos pont akarsz lenni, aki sosem engedi el saját maga kezét. Ez a magabiztosság persze sokaknak nem tetszik, titokban viszont irigyelnek is miatta – na ezért is vagy te a legmegosztóbb csillagjegy.

Most pedig jöjjön néhány tavaszra hangolt szépségtrükk:

Még több

Beauty