Katalin hercegné megalázónak érezte Meghan nyilatkozatát

Valószínűleg nagyot csalódott most Katalin hercegné Meghan Markle-ben, amiért egy rég elfeledett sztorit hozott fel.

Katalin hercegné megalázónak érezte Meghan nyilatkozatát

Az ominózus Oprah-interjúban Meghan és Harry több dologról is lerántotta a leplet, Meghan többek között Katalinról is mesélt. Konkrétabban egy esetről, amit fordítva hozott le a brit sajtó: azt állították, Meghan megríkatta Katalint nem sokkal a saját esküvője előtt. Mint kiderült, az ellenkezője történt, Harry felesége sírta el magát, miután a koszorúslányok ruhája miatt nézeteltérésük akadt a hercegnével. Persze az egész nem volt akkora nagy dolog, Meghan csak feszült volt az esküvő miatt, és utána szinte azonnal ki is békültek.

Az OK! magazinnak most Katie Nicholl riporter mondta el, mit gondol a nyilatkozatról Katalin hercegné: „Sosem akarta, hogy felmerüljön a sajtóban, hogy Meghannel bármiféle vita is van közöttük. Katalin nagyon diszkrét, ha a magánéletéről van szó. Sosem hallhattál még olyanról, hogy valakivel rossz lenne a viszonya, mert mindig odafigyel arra, hogyan kezel másokat. Úgyhogy folyamatosan erről a sztoriról hallani nagyon nehéz neki. Úgy érezte, ezt az esetet rendezték maguk között, ezért megalázónak tartja, hogy megint elő lett véve.”

Ami még rosszabb, hogy kiderült, Meghan és Katalin egyáltalán nincsenek beszélő viszonyban, már több mint egy éve nem tartják a kapcsolatot, így valószínűleg ezt a dolgot sem fogják megbeszélni.

Ha rákattantál a királyi családra, ezt olvasd el:

Kiemelt kép: Profimedia – Red Dot

Még több

Beauty